OSBÜK İÇ ANADOLU BÖLGE TOPLANTISI

OSBÜK İÇ ANADOLU BÖLGE TOPLANTISI

BÜYÜKDEDE: SANAYİCİMİZLE DAHA YAKIN OLACAĞIZ

OSBÜK İç Anadolu Bölge Toplantısı gala yemeği Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede´nin katılımıyla yapıldı.  Gecede konuşan Büyükdede ?Sanayicimizle daha yakın temaslar kuracağız? dedi.

Bir otelde gerçekleştirilen gala yemeğine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede´nin yanı sıra Vali Süleyman Kamçı, CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu,Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve sanayiciler katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan,  ?13 şehirden 53 OSB temsilcimizin katıldığı OSB´lerin sorunlarının, beklentilerin yanı sıra ekonomide yaşanan  son gelişmelerin  değerlendirildiği bu toplantı büyük bir önem arz etmektedir. Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz şu dönemde bu tip toplantılar hepimize umut vermektedir? dedi.

OSBÜK Başkanı Memiş  Kütükçü´de ?Her dönem olduğundan daha çok bu dönemde üretmeye, üretimimizi artırmaya ve kabiliyetimizi geliştirmeye daha çok ihtiyacımız var mutlaka ki tüm sektörler ayrı ayrı çok önemli, ancak 2009 krizinde yaşadık ve gördük ki üretim alt yapısı zayıf olan ülkeler bu krizlerde en çok savrulan ülkeler oluyorlar. Bu tür krizlerde savrulmayan ve dik durabilen ülkelerde teknoloji üretim alt yapısı gelişmiş ve üretim ekonomisi ile büyümüş olan ülkeler yine Avrupa Birliğini sırtlayıp taşıyan Almanya örneğinde olduğu gibi. Bizde kendi geleceğimiz ekonomimizin temelini üretimle geliştirmek, sağlamlamak ve üretimi en öne koyarak büyümemizi ve gelişmemizi üretimde aramak zorundayız? dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede´de ?Her zaman olduğundan daha çok bu dönemde sanayicimizle daha çok iç içe olacağız.  Bugüne kadarki belki alışkanlıklarımız farklı olabilir ama bugüne kadarki bakanlarımız sanayicilerimizle ciddi manada yakınlık kurdular. Biz de sanayicilerimizle ve endüstri bölgelerimizle daha yakın temas da bulunmayı kendimize hedef haline getirdik.? Şeklinde konuştu.

Haber: Süleyman Erdoğan



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"