OSB’DEN ‘TEDBİRLİ’ BASIN AÇIKLAMASI

OSB’DEN ‘TEDBİRLİ’ BASIN AÇIKLAMASI

NURSAÇAN: VİRÜSÜN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, yaşanan virüs tehdidinden dolayı basın toplantısı düzenledi. Toplantıyı tehdit nedeniyle basın mensuplarının çağrılmadığı toplantıda Nursaçan, ‘Virüsün üstesinden geleceğiz’ dedi.

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte toplantı düzenledi. Korona virüs tedbirleri kapsamında basın mensuplarının çağrılmadığı toplantıda konuşan Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan “Coronavirüs salgını nedeniyle dünyada olduğu gibi ülkemizde de koruma ve kontrol kapsamında çeşitli önlemlerin alındığı malumlarıdır. Bu nedenle, basın açıklamamızı ( tedbiren )  bu şekilde öngörmüş bulunmaktayız” dedi.

Nursaçan açıklamalarını şöyle sürdürdü;

“Tarih boyunca bazı dönemlerde salgın hastalıklar ve tabii felaketler yaşanmıştır. En son olarak ta, tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de Korona salgını nedeniyle çeşitli önlemler alınmaktadır. Bu tür olayların birçok alanı olduğu gibi ekonomi, sanayi ve ticaretimizi de etkileyeceği bilinmektedir. Zor bir dönemden geçildiğinin bilincindeyiz. Etki ve sonuçlarını ise zaman içerisinde hep birlikte göreceğiz. Hükümetimizin, olayın yaşandığı ilk andan itibaren bugüne kadar yürütmekte olduğu çaba ve gayret,  alınan ve alınmakta olan önlemler, atılacak adımlar her türlü takdirin üzerindedir. Devlet / millet el ele verdiğimiz sürece bu zorlu süreçlerin üstesinden gelinecektir inşallah. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu ulusa sesleniş konuşması ve birçok alanı ilgilendiren önemli mesajları, iş dünyası olarak bizlere moral ve motivasyon kazandırmıştır. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız ve hükümetinin,  Türk Milletinin geleceği için bugüne kadar almış olduğu ve alacağı kararların yanında olacağımızı özellikle ifade etmek isterim. Kayseri OSB Yönetimi olarak; aşağıda belirtilen konuların basın yayın organlarımızla paylaşılmasının yerinde olacağı kanaatine varılmıştır. Bilindiği üzere; 1 Mart 2019 tarihinde Sanayicilerimizin teveccühlerini kazanarak; Kayseri Organize Sanayi Bölgesini bu kez 4 yıllığına yönetmek adına yeniden seçildik. Seçim sürecinde; Bölge Müdürlüğümüz evraklarının usulsüz bir şekilde 3. Kişilere sızdırılması gibi birçok nahoş durum ile karşılaşınca personelimizi sorgulamak ve doğru personellerle yola devam etmek üzere araştırmalara giriştik. İlgili kurumlarla yazışmalar yaptık. Bu yazışmalar ve iç bünyede yapılan araştırmalar neticesinde; bir kısmı hakkında FETÖ/PDY konularında ilişkisi olabileceği konulu resmi belgeler elimize ulaştı. Bir kısmı için ise belgede sahtecilik ve kurum evraklarının 3.kişilere sızdırılması tespiti sonucu personellerimiz ile haklı olarak yollarımızı ayırdık. Kurumumuza intikal eden belgelere göre; hakkında soruşturma olan ve işten çıkarılan işçilerden 1 kişinin açtığı işe iade davası da yerel mahkemece reddedilerek haklılığımız onanmıştır.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları