OSB’DE AŞIYA BÜYÜK İLGİ

OSB’DE AŞIYA BÜYÜK İLGİ

OSB BAŞKANI NURSAÇAN:“AŞIMIZI YAPTIRIP, ÜRETİMİMİZE BAKACAĞIZ”

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, aşı uygulamasının Kayseri OSB’de büyük ilgi gördüğünü belirterek, sabit ve mobil aşı ekiplerinin yoğun bir şekilde çalıştığını kaydeti.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü hizmet binası karşısında oluşturulan İl Sağlık Müdürlüğü Aşı Uygulama Merkezi’ni ziyaret etti.

Ekiplere kolaylıklar dileyen ve aşı ekiplerinin şahsında tüm sağlık çalışanlarına fedakârlıkları için şükranlarını sunan Başkan Nursaçan, aşı yaptırmak için uygulama merkezine gelen çalışanlarla da sohbet etti ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Sağlık Bakanlığı’nın OSB’ler için sağladığı aşı imkânlarını kısa sürede yaptıkları organizasyonla Kayseri OSB’de başlattıklarını ifade ederek İl Sağlık Müdürlüğü’ne teşekkür eden Nursaçan “Çarşamba günü OSB’miz içindeki sabit ve mobil aşı uygulama ekipleri tarafından 2 bin 380 doz aşı yapıldı” ifadesini kullandı.

Üretim verimliliği açısından OSB’deki aşı çalışmalarının önemli olduğunu da vurgulayan Başkan Tahir Nursaçan sözlerini şöyle noktaladı. “Sanayicilerimiz ve çalışanlarımız aşı konusunda büyük hassasiyet gösteriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Aşı uygulamasının OSB içinde olması hastanelerimizdeki yoğunluğun azalmasına da neden oluyor. Ayrıca yerinde aşı uygulaması ile iş gücü kaybının da önüne geçildi. İnşallah bu çalışmalar sayesinde virüsten kurtulacağız ve normal hayatımıza geri döneceğiz.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı

Uzmanlardan "hacamat" uyarısı:

ERÜ'de "Da Vinci" robotik cerrahi cihazı törenle açıldı