OSB´DE KORKUTAN YANGIN

OSB´DE KORKUTAN YANGIN

YAPI KİMYASALLAR FABRİKASI YANDI?

  1. Organize Sanayi Bölgesi´nde yapı kimyasalları malzemesi üreten bir fabrika da, çıkan yangın yürekleri ağza getirip korku ve panik yaratırken, fabrika kullanılmaz hale geldi?
1.Organize Sanayi Bölgesi´nde faaliyet gösteren ve yapı kimyasalları maddesi ürettiği öğrenilen bir fabrikada öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın korku ve paniğe sebep oldu?
Kısa süre alevler içerisinde kalan fabrikanın çalışanları hemen fabrikadan çıkartılırken, olay yerine intikal eden Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü itfaiye ekipleri ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede söndürüldü?.
İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken polis ekipleri de fabrika çevresinde güvenlik önlemi aldı ve meraklı kalabalığı uzaklaştırdı.
Üretim bölümünde maddi hasar yaşanan ve herhangi bir can kaybı olmayan söz konusu yangın, tamamen kontrol altına alınmış olup, soğutma çalışmaları ve hasar tesbit işlemeleri başlatıldı?
Söndürülen yangın sonrası fabrika kullanılamaz hale gelirken olay yerinde incelemelerde bulunan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan da, yetkililerden bilgiler aldı. Nursaçan, ?Bugün maalesef üzücü bir gün yaşıyoruz. Fabrikamızda üzücü bir yangın hadisesi yaşandı. Organize Sanayi Bölgesi itfaiye ekipleri olarak ok ciddi manada zaman geçirmedik ve yangına müdahale ettik. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin de desteğini aldı. Organizede yangın söndürme ekipmanı olan fabrikalarımızın da desteği ile yangını söndürmüş bulunuyoruz? değerlendirmesinde bulundu?
Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, yangınla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi..



Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

Soba iki kardeşi hayattan kopardı

Gece kartallarının denetimleri devam ediyor