OSB´DE KORKUTAN YANGIN

OSB´DE  KORKUTAN  YANGIN

1. Organize Sanayi Bölgesi´nde yapı kimyasalları malzemesi üreten bir fabrikada, çıkan yangın yürekleri ağza getirip korku ve panik yaratırken, fabrika kullanılmaz hale geldi.

1. Organize Sanayi Bölgesi´nde  yapı kimyasalları malzemesi üreten  bir fabrikada, çıkan yangın yürekleri  ağza getirip  korku ve panik yaratırken,  fabrika  kullanılmaz hale geldi.

1.Organize Sanayi Bölgesi´nde faaliyet gösteren  ve  yapı kimyasalları maddesi ürettiği öğrenilen bir fabrikada öğle saatlerinde  henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın  korku ve paniğe sebep oldu?

Kısa süre  alevler  içerisinde kalan  fabrikanın  çalışanları hemen  fabrikadan çıkartılırken, olay yerine  intikal eden  Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü itfaiye ekipleri ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile  yangın kısa sürede söndürüldü?.

İtfaiye ekipleri  yangına müdahale ederken  polis ekipleri de fabrika çevresinde güvenlik önlemi aldı ve meraklı  kalabalığı   uzaklaştırdı.

Üretim bölümünde maddi hasar yaşanan  ve herhangi bir can kaybı olmayan  söz konusu yangın, tamamen kontrol altına alınmış olup, soğutma   çalışmaları  ve hasar tesbit işlemeleri  başlatıldı?

Söndürülen yangın sonrası fabrika kullanılamaz hale gelirken  olay yerinde  incelemelerde bulunan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan da, yetkililerden bilgiler aldı. Nursaçan, ?Bugün maalesef üzücü bir gün yaşıyoruz. Fabrikamızda üzücü bir yangın hadisesi yaşandı. Organize Sanayi Bölgesi itfaiye ekipleri olarak ok ciddi manada zaman geçirmedik ve yangına müdahale ettik. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin de desteğini aldı. Organizede yangın söndürme ekipmanı olan fabrikalarımızın da desteği ile yangını söndürmüş bulunuyoruz? değerlendirmesinde  bulundu?Yangının neden  çıktığı  henüz  tesbit edilemezken , yangınla ilgili geniş çaplı  soruşturma başlatıldığı öğrenildi..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor