OSB´DE DEĞİŞİM RÜZGARLARI

OSB´DE DEĞİŞİM RÜZGARLARI

NURSAÇAN ?60 BİN TON ASFALT DÖKECEĞİZ?

5 Mayıs 2015 tarihinde yaşanan Genel Kurul´un ardından Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığına seçilen Tahir Nur saçan o günden itibaren startını verdikleri değişim ve yenilenme rüzgârları hız kesmeden devam ettiğini vurguladı? Haber ekibimize bu değişim çalışmaları kapsamında bu yıl içinde hayata geçirmeyi planladıkları çalışmalar konusunda bilgiler veren Nursaçan ?Organize Sanayi Bölgesini yenileme faaliyetleri dur durak bilmiyor. Bölgede 6, 24,29 ve 13´üncü caddelerde yol yapım, asfaltlama, parke çalışmaları ve su şebekesi çalışmaları hızla ilerliyor. Bu sezon için toplam 60 bin ton asfalt dökmeyi planlıyoruz? değerlendirmesinde bulundu?
5 Mayıs 2015´te yapılan 13. Olağan Genel Kurulu´nda Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Tahir Nursaçan, haber merkezimize yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Nursaçan, Kayseri 1. Organize Sanayi Bölgemizde 152 km civarında asfalt yollarımız var. Tabi bu asfaltlı yollarımızda deforme olmuş bazı bölgelerimiz var. Bu bölgelerde kaplama ve yenileneme çalışmalarımız devam etmekte. Bu sezon için toplam 60 bin ton asfalt dökmeyi planlıyoruz. Bu miktar yaklaşık 18 km´ye tekabül etmekte. Yol bakım ve asfalt çalışmalarıyla ilgili olarak da 16´ıncı ve 29´uncu caddenin büyük bir bölümünü, 8´inci caddenin tamamı asfaltlanmış durumda. 12´inci caddede asfaltlama çalışmaları devam etmekte. Bu çalışmalara herhangi bir kesinti olmaksızın önümüzdeki günlerde 6, 24,29 ve 13´üncü caddelerde yol yapım, asfaltlama ve parke çalışmaları devam edecektir. Tabii yol asfaltlama bakım çalışmalarıyla ilgili olarak, su şebekesi, yağmur suyu şebekesi gibi çalışmalara ağırlık veriyoruz. Su şebekesi çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde devam etmekte. 16´ıncı caddenin alt yapısı tamamlanmış durumda. Bu çalışmaların tamamlanması halinde yaklaşık 9 km´lik bir su şebekesi hattı yenilenmiş olacaktır.Tabii ilerleyen zaman diliminde ana bölgelerde yaklaşık 8 km´lik su şebekesi hattı yenilenecektir.? diye konuştu.
OSB Başkanı Nursaçan sözlerinin devamında, bölge çalışanlarının personelinin ve ilimiz sanayicilerinin yaklaşan Ramazan Bayramını da tebrik ederek kutladı ve iyileştirme çalışmalarının devamının geleceğinin altını çizerek şunları kaydetti? ?Yapılan bu çalışmalar, sanayicilerimizin, üyelerimizin güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşımlarının sağlanması için hassasiyet gösteriyoruz. Tabi bu arada da önümüzdeki günler içerisinde iştirak edeceğimiz, kadir gecesi ve Ramazan Bayramı´nın Kayserili hemşerilerimize ve sanayicilerimize, hayırlara vesile olmasını yüce Allah´tan niyaz ediyoruz. Ramazan münasebeti ile bizim organize sanayi bölgemizde çalışan değerli personelimiz de mübarek gün olmasına rağmen, cumartesi Pazar, gece gündüz demedi çok iyi bir şekilde sanayicilerimiz için çalıştı onlara da buradan sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum. İnşallah üreten Türkiye´nin Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde birlik ve beraberlik içerisinde ve Ar-Ge, tasarım ile ilgili konuları çok önemsiyoruz. O konuda KETEM´de çok ciddi çalışmalarımız başladı. Önümüzdeki dönemde inşallah bunların meyvesini almaya başlayacağız. Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde sanayicilerimizin pazara daha rahat ulaşmalarını sağlayacak gelişmeleri birlikte paylaşacağız.?
HABER: M. EMRE KİPMAN



Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları