OSB İLE BEL-SİN ARASINDA GÜVENLİ VE SERİ ULAŞIM İÇİN

OSB İLE BEL-SİN ARASINDA GÜVENLİ VE SERİ ULAŞIM İÇİN

3. ALTERNATİF YOL

  Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 29. sokak ile Sakarya Mahallesi Avize sokak arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve 3 kilometre uzunluğunda alternatif yeni bir yol açılacağını söyledi.
Melikgazi Belediyesi´nin en belirgin özellikleri arasında geniş ve güvenli bir ulaşım ağı sisteminin bulunması olduğunu hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, ?Melikgazi ilçemizde şehir merkezi ile sanayi bölgeleri arasında güvenli bir ulaşım ağı bulunmaktadır. Ancak yeni bir çalışma yaparak şimdi OSB ile Sakarya Mahallesi arasında yeni bir yol açarak sanayi bölgesinde meydana gelebilecek trafik sıkışıklığını gidereceğiz. Bu yol ileriye dönük 100 yıl sonrası ihtiyaca cevap verebilecek düzeyde ve çok amaçlı bir yol olacaktır. Bu yol 3 kilometre uzunluğunda olup 25 metre genişliğinde projelendirilmiştir. Bu çalışma ile 15 mahallede ulaşım daha güvenli, seri ve bu semtler arasında bağlantıların daha geçişken olması için ulaşımda yeni bir düzenleme yapılarak trafik akışı rahatlatılacaktır. Çalışmanın ilk etabı olan planlama ve imar planları üzerinde işlenmesi ve mülkiyet sorunu çözülmüştür? dedi. Semtler arası ulaşımın bütün olarak planlandığı çalışmalar ile daha seri bir ulaşım ağının şehrimize kazandırıldığını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, bu çalışma için gerekli imar çalışmasının yapıldığını ve projenin çizildiğini kaydetti.
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, OSB ile Sakarya arasındaki alternatifli ana yol çalışmasına bu yıl başlanılacağını ve Yılanlı Dağı´nda 450 bin ton yarma yapılarak yolun 2016 yılında hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor