ORTAKÖYLÜOĞLU´DAN FİKSTÜR AÇIKLAMASI

ORTAKÖYLÜOĞLU´DAN FİKSTÜR AÇIKLAMASI

?FİKSTÜR DEĞİL TAKIMIN PERFORMANSI ÖNEMLİ?

Kayserispor Kulüp Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu´dan fikstür değerlendirmesi. Ortaköylüoğlu, ?Fikstürü avantaj yada dezavantaj olarak değerlendirmek doğru bir durum değildir? dedi.
Kayserispor Kulüp Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ortaköylüoğlu, Kayserispor´un fikstürünü değerlendirdi.
Fikstürü avantaj ya da dezavantaj olarak değerlendirmek doğru bir durum değildir diyen Ortaköylüoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Fikstür avantajı takıma bağlı bir durumdur. Fikstürü avantaj ya da dezavantaj olarak değerlendirmek doğru bir durum değildir. Takımınızın yakaladığı hava ve durumuna göre değişir. Maçlarda gösterdiği performansa bağlıdır. Bazen çok dezavantajlı gördüğünüz fikstür, takımınızın performansına göre çok avantajlı bir duruma geliyor. Bazen de tam tersi olabiliyor. Bu yüzden bizim ilk hedefimiz, transferlerimizi biran önce tamamlayıp, lige iyi bir başlangıç yapmak. Yeni bir takım kurduğumuz için hedefi yukarılar da tutmak doğru değil. Hedefsiz ve iddiasız bir Kayserispor´da izlemeyeceksiniz. İyi bir başlangıç yapıp iyi yerler sezonu kapatmak istiyoruz. Bizim için lige iyi başlamak her şeyden önde geliyor. Bunu başarırsak, devamını da getiririz.?



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı