ORTA SAHAYA TAKVİYE YAPILACAK!

ORTA SAHAYA TAKVİYE YAPILACAK!

Kayserispor da, Antep mesaisi başladı. Kulüp tesislerinde yapılan idmanda kupa maçında yer alan futbolcular katılmadı. Genel Menajer Süleyman Hurma, orta alana bir oyuncu daha takviye edeceklerini söyledi.

Kayserispor da kupa dönüşü lig mesaisi ara vermeden başladı.  Akhisar ile oynanan karşılaşmada sahada yer alan futbolcuların ter idmanı sonrasında günü tamamladığı çalışmalarda diğer futbolcular kendi aralarındaki kondisyon ve pas trafiğiyle idmanı tamamladılar.

 

HURMA “BAZI İSİMLERİ ARAŞTIRIYORUZ”

 

Genel Menajer Süleyman Hurma takıma takviye konusunda çalışmalar yaptıklarını belirterek “Transfer dosyasını kapatmış değiliz. Orta saha konusunda arayışlarımız devam etmektedir. Bütçemize uygun bir futbolcu bulabildiğimiz takdirde gerekli olanı yaparak takviyeyi gerçekleştireceğiz. Şuanda piyasa da ismi geçen isimlere baktığımızda fiyatlar gerçekten çok yüksek. Bizde kulübümüz olarak bütçemize göre hareket ediyoruz” dedi. 

 

İdmanda Teknik Direktör Şota Arveladze’de yer almadı. Şota’nın, İstanbul’da olduğu ve bir günlük iznin ardından takımın başında yeniden çalışmalarına başlayacağı belirtildi.

 



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı