ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

KAÇAK AVCILARA GÖZ AÇTIRMIYOR?

Kayseri Orman ve Su İşleri Bölge Müdürlüğü, Yeşilhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Çevre Timleri ile ortaklaşa düzenlenen operasyonda Sultan Sazlığı Milli Parkı ile Melikgazi ilçesinde, kaçak avcılık yapan 8 kişi kullandıkları materyallerle birlikte yakalanarak göz altına alındılar?
Kayseri Orman ve Su İşleri Bölge Müdürlüğü, Yeşilhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Çevre Timleri Sultan Sazlığı Milli Parkı ile Melikgazi ilçesinin muhtelif bölgelerinde kaçak avcılık yapan 8 kişiyi kullandıkları malzemelerle birlikte yakalayarak haklarında yasal işlem uygulandı?
Kaçak avcılık yaptıkları tesbit edilen şahıslara ait 14 adet şahin tuzağı, 7 adet şahin başlığı, 5 adet sarma bezi, 2 adet şahin kayışı, 9 adet canlı güvercin, 1 adet yarı otomatik tüfek, 3 adet kafes, 1 adet çekiç, 1 canlı saka kuşu, 1 canlı kanarya ve av esnasında kullanılan iki araca da el konuldu.
El konulan araçların mülkiyeti kamuya geçtiği gibi, canlı olarak ele geçen 9 güvercin, 1 saka kuşu ve 1 kanarya da sağlık kontrollerinin ardından yeniden doğaya bırakıldılar?
Orman ve Su İşleri Bölge Müdürlüğü Şube Müdürlüğü tarafından yakalanan 8 kaçak avcıya toplamda 38 bin 65 TL idari yaptırım cezası ve 4 bin 500 TL tazminat cezası uygulandı.
Ayrıca İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 7 gün 24 saat kaçak av ihbarlarının değerlendirildiği ve ilde yaban hayatının korunması için çalışmaların hassasiyetle devam ettiği duyuruldu?



Avukata saldıran kadına 14 yıl 14 aya kadar hapis cezası talebi

84 polis ile aranan şahıslara operasyon

Saklandığı yerde yakalandı

Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı

Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı

Suç makinesi jandarmadan kaçamadı

4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu

Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı