ORAN’IN AĞUSTOS AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ORAN’IN AĞUSTOS AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2021 BÜTÇESİ BELİRLENDİ

Kayseri, Sivas ve Yozgat illerini kapsayan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın Ağustos ayı yönetim kurulu toplantısı ilimizin ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıda 2021 yılı çalışma programı ve bütçesi ele alınarak yapılması planlanan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ORAN’ın Ağustos ayı yönetim kurulu toplantısı ilimizin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya, ORAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Yozgat Valisi Ziya Polat, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Sivas Valisi Salih Ayhan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi ve Oran Genel Sekreteri Ahmet Emin Kilci iştirak etti.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Kayseri Valisi Şehmus Günaydın; Ağustos ayı toplantısının bölge illerine hayırlı olmasını dilediklerini belirterek katılımcılara teşekkürlerini sundu.

ORAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Yozgat Valisi Ziya Polat ise konuşmasında; toplantıda 2021 yılı çalışma programı ve bütçesini görüşeceklerini belirterek, “Ağustos ayı yönetim kurulu toplantımızı Kayseri’de yapıyoruz. Öncelikle sayın valimize, belediye başkanımıza ve sanayi odası başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu ay ki toplantımızda 2021 çalışma programını ve bütçesini görüşeceğiz. Devam eden projelerimiz var, onlarla ilgili yönetim kurulumuz kararlarını alacak. Sivas’ta iki projemiz devam ediyor. Kayseri’de devam eden projelerimiz var. SOGEP kapsamında Talas İlçe Orman Müdürlüğünün “ Tarım Anneleri Ev’leniyor” projesi kabul oldu. Sivas ilimizin Şarkışla ilçesinde Cemel Belediyesinin 1,5 milyon TL bütçeli “Cem Un Unlu Mamulleri” projesi kabul edildi. Yozgat’ta da Çandır ilçesinin “ Çandırda Tüketen Değil Mantar Üreten Eller” projesi kabul edildi. Sivas OSB’nin “İnovasyon Merkezi” projesi görüşülecek bugün. Son olarak da geçen hafta yayınlandı herhalde Sanayi Bakanlığımızca. Teşvik sisteminde yeni düzenlemeler yapıldı. Yapılan projeler, alınan kararlar öncelikle illerimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"