ORAN´A

ORAN´A

MÜFETTİŞ GELİYOR

Kısa adı ORAN olan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı´na bazı iddiaları araştırmak üzere müfettiş geliyor. Müfettişler, geçtiğimiz günlerde ORAN Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerinden habersiz, düzenlediği basın toplantısında bazı iddiaları dillendiren Genel Sekreter Kamil Taşçı ile ilgi bazı konuları da inceleyecek. Bu arada Taşçı´ nın genel sekreterlik görevinden istifa ederek bir başka göreve atanma talebinde bulunabileceği söyleniyor.
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı´na müfettiş geliyor. Kısa adı ORAN olan Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Kamil Taşçı geçtiğimiz hafta Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerinin haberi olmadan düzenlediği basın toplantısında ilginç iddialarda bulunmuştu?
Kendisindeki önceki yönetimler ve şehir halkına yönelik ithamlarda bulunan taşçı´nın bu açıklamalarının tepki çekmesi üzerine Yönetim kurulu tarafından iddiaları araştırmak ve Taşçı´nın tutumunu sorgulamak üzere müfettiş istenildiği ileri sürülüyor.
Basın toplantısında ve yaptığı özel sohbetlerde kendisini Cumhurbaşkanı Erdoğan´a çok yakın biri gibi gösteren Kamil Taşçı´nın bazı uygulamaları ile adeta Yönetim Kurulu´nu yok sayan bir anlayış ortaya koyduğu söyleniyor. Taşçı görevde bulunduğu süre içerisinde Yönetim Kurulu´nda görev yapan valiler,il belediye başkanları,meslek odası başkanları ile zaman zaman tartışmada yaşamıştı?
Bu arada Taşçı´nın yaşanan gelişmeler üzerine kendi isteği ile ORAN Genel sekreterliğinden istifa ederek bir başyka göreve atanması talebinde bulunabileceği de ileri sürülüyor.
Öte yandan Taşçı´nın ORAN´ın bazı uygulamaları ile ilgili geçmişe yönelik sıkıntılı gördüğü konuları adli süreç için ilgili makamlara intikal ettirdiği de iddia ediliyor.



Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler