ONURSAL BAŞKAN LİG TV'YE KONUK OLDU

ONURSAL BAŞKAN LİG TV

Mehmet Özhaseki Lig Tv'de yayınlanan ‘Kaleci'nin Seyir Defteri' adlı programın konuğu oldu.

PTT 1. Ligi'nin başarılı takımı Kayserispor'un Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki Lig Tv'de yayınlanan ‘Kaleci'nin Seyir Defteri' adlı programın konuğu oldu. Başkan Özhaseki programda anılarını anlatarak tecrübelerini paylaştı.

PTT 1. Ligi'nin başarılı takımı Kayserispor'un Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki Lig Tv'de yayınlanan ‘Kaleci'nin Seyir Defteri' adlı programın konuğu oldu. Başkan Özhaseki programda anılarını anlatarak tecrübelerini paylaştı. Bazen oyunculardan beklenen performanslar elde edilemeyebilir, hayal kırıklığı yaşanılabilir diyerek bir anısını paylaşan Başkan Mehmet Özhaseki şunları söyledi:

10 kadar futbolcu sattık bu on kadar futbolcuyu 6-7 sene içerisinde 40 milyon Avro gibi bir paraya sattık. Onunla da Kayserispor 8-10 senedir kimseden para istemeden idare ediyor bir şekilde. Kocamanda bir kulüp binası yaptırdılar şimdi ve 4 bloktan oluşmakta inşaat şuan yarım ama yapımı devam ediyor. Bir futbolcuyu 10 milyon dolara satmıştık gol kralıydı. 10 milyon dolara sattığımız oyuncu gittiği yerde çok gol atamadı. 1-2 tane gol attı arkası gelmedi. Tabi o takımın ileri gelenleri bir karşılaşmada Kayseri'ye gediklerinde bir akşam yemeğe götürdük sohbet ediyoruz. Dediler ki sizin futbolcudan biz memnun değiliz. Neden diye sordum? Dediler ki biz size 10 milyon dolar verdik. Adam sizdeyken gol kralıydı aldık bizde oynamıyor. Vallah bizde suç yok ama isterseniz geri gönderin dedik. Sevindiler tabi gönderelim dediler. Tamam dedik ne kadar istiyorsunuz 10 milyon dolar dediler, bizde 500 bin dolar teklif ettik, kabul etmediler. Tabi bazen futbolda böyle durumlar yaşanabilir. Bir oyuncudan çok şey beklersiniz ve çok para harcarsınız o futbolcuyu kadronuza katmak için fakat oyuncu istediğiniz performansı sergileyemeyebilir.”

MEHMET ÖZHASEKİ SPORDAKİ TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Onursal Başkan Mehmet Özhaseki konuşmasının devamında takıma alınacak sporcunun ahlaki duruşuna bakılması gerektiğini de belirterek şu örneği verdi; Biz oyuncularımıza izin verdiğimiz günlerde elimize pasta alır akşam ziyarete giderdik eğer evde ailesi ile birlikte ise bir selam verip geçerdik ama evde değilse mutlaka kumar oynamaya gittiğini anlar ve uyarılarda bulunurduk. Kumar futbolcuların performansını çok olumsuz etkilerdi. Hatta bir defasında birkaç oyuncumuz birden bulaşmışlardı öyle bir işe kendi aralarında bile kavgalıydılar borçtan dolayı. Buda ister istemez performanslarını olumsuz yönde etkilerdi. Hatta para bulamadığımız zamanlarda biraz sabretmelerini isterdik, kumar oynamayan futbolcu olumlu cevaplar verirken, kumar oynayan oyuncular aman olmaz borcum var vs derdi. Bu sebepten futbolcu alınırken ahlak yapısına da dikkat edilmeli.”



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’