Onursal başkan özhaseki kayserispor’da

Onursal başkan özhaseki kayserispor’da

Kayserispor Onursal Başkanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor’u ziyaret etti. Ziyarette, Kayserispor’un yeni sezon ki hedefleri konuşuldu. 

Kayserispor Onursal Başkanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’yi kulüp tesislerinde Kayserispor Kulüp Başkanı Ali Çamlı ve Teknik Direktör Çağdaş Atan karşıladı. Özhaseki’ye öceki dönem AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okanda da eşlik etti. 

Bir süre takımın Karagümrük hazırlıklarını izleyen  Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Teknik Direktör Çağdaş Atan’dan takım hakkında bilgiler aldı. Özhaseki, Karagümrük karşılaşmasında takıma başarılar dilemeyi de ihmal etmedi. 

Daha sonra ise Onursal Başkan Özhaseki ve beraberindekiler, Ali Çamlı ve yönetim ile toplantıya geçti. Yeni sezon planlamasının konuşulduğu toplantının ana gündem maddesi, transfer tahtasının açılması oldu. 

Ziyarete ilişkin kulüpten yapılan açıklamada, “Onursal Başkanımız ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki kulübümüzü ziyaret etti. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.”

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’