Onur Bulut transferinde sular durulmuyor

Onur Bulut transferinde sular durulmuyor

Kayserispor,  Beşiktaş’ı UÇK’ya şikâyet etti 

Kayserispor’la olan sözleşmesini fesih ederek Beşiktaş’a 3,5 yıllık imza atan Onur Bulut transferinde gerilim büyüyor. Kayserispor kulübü transfer nedeniyle paranın Beşiktaş’a geri gönderildiğini ve transferin TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na taşındığını açıkladı.

Kayserispor’da gösterdiği performans ile yurt içi ve yurt dışından çok sayıda talibi olan, sarı kırmızılı yönetimin Fenerbahçe anlaşmasına rağmen sözleşmesini fesih edip Beşiktaş’a imza atan Onur Bulut transferinde sular durulmuyor. 

Ülkemizde yaşanan depremler nedeniyle kamuoyu nezdinde sessizliğini koruyan Kayserispor yönetimi Onur Bulut’un Beşiktaş’a transferi konusunda hukuki süreci başlattı. Sarı kırmızılı yönetim, Beşiktaş’ın fesih bedeli olarak gönderdiği 1 milyon Euro’yu aynı gün siyah beyazlı takımın banka hesabına yatırarak transferi TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na taşındığı öğrenildi.

Onur Bulut'un Beşiktaş’a transferi sürecinde menajeri Kayserispor ile masaya oturduğu ve başkan Ali Çamlı’nın bilgisi olmadan kulüpte olan bir yöneticiye evrak imzalatıp, bu evrak ile de gidip bir süre sonra fesih işlemi yaptığı belirtildi. Söz konusu evrakta Kayserisporlu yöneticinin kulüpte imza yetkisinin olmaması sebebiyle kulüp yönetiminin Uyuşmazlık Çözüm Kurulundan kendi lehine bir karar bekliyor. 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti