Onlar artık Kayserisporlu

Onlar artık Kayserisporlu

Sarı-Kırmızılı ekip, 4 oyuncuya imza attırdı

Süper Lig ekiplerinden Yukatel kayserispor, kadrosuna dahil ettiği 4 oyuncu için imza töreni düzenledi. Törende Başkan Berna Gözbaşı da hazır bulundu.

Yukatel Kayserispor, yeni transferleri Andrea Bertolacci ile 2.5 yıllık, Arif Kocaman ile 4.5 yıllık, Abdulkadir Parmak ve Mert Çetin ile sezon sonuna kadar olmak üzere sözleşme imzaladı. Kadir Has Şehir Stadyumu’nda yapılan imza töreninde Başkan Berna Gözbaşı da hazır bulundu.

İmza töreninde konuşan Başkan Berna Gözbaşı, şöyle dedi: “Transfer sezonunun ikinci yarının ilk maçında sonra olmasından dolayı imza töreni için geç kalmamıza neden oldu. Son iki yıldır, sancılı dönemler geçirdik. Bu sezon başarılarımızla kendimizden söz ettirmek istiyoruz. Ligi ilk 10 takım arasında tamamlamak istiyoruz. Düşme kelimesini kullanmak kulüpte de yasak. 2 yıldır bu durumdan yeterince yoruldum. Asıl hedefimiz gelecek yıldır. Kurumsallaşmaya önem veriyoruz. Alt yapından da gelecek isimlerle de güçlenmek istiyoruz. Doğan ve Emre’yi Avrupa’ya gönderdik. Daha fazla oyuncuyu Avrupa’ya göndermek istiyoruz. 5 maçtır yenilmiyoruz. Teknik direktörümüzü ve oyuncularımızı kutluyorum. Aramıza yeni katılan oyuncularımıza hoş geldiniz diyorum.”

Yeni transferlerden Bertolacci, “Öncelikle başkanımıza ve Kayserispor’a çok teşekkür ediyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Kayserispor’un ve kendi gelişimimi burada daha yukarı çekmek istiyorum. Az konuşmayı tercih ediyorum. Kendimi sahada göstermek istiyorum” dedi.

Abdulkadir Parmak ise şunları kaydetti: “Bu transferde başkanıma ve Hikmet hocama çok teşekkür etmek istiyorum. Kendileriyle gerekli konuşmaları yaptık. Beni istediklerini bana hissettirdiler. Bu benim için çok önemliydi. 6 aylığına buradayım. Elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

Mert Çetin, şöyle konuştu: “Burada olmamı sağlayan başkanım ve Hikmet hocama çok teşekkür ediyorum. Bana güvendiler. Ben, elimden gelenin fazlasını vermek istiyorum. Hedeflerim var ve hedeflerimden hiç vazgeçmedim. Performansımı daha yukarı çıkararak milli formayı giymek istiyorum.”

Genç oyuncu Arif Kocaman da şöyle konuştu: “Önceki kulübüm olan Sakaryaspor’da beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Berna başkan ve Hikmet hocama bana güvendikleri için çok teşekkür ederim. Kulübümüz için elimden gelen her şeyi yapacağım.”

Haber: Şevket Tekin



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti