Önce sorunlar çözüm bulsun sonra

Önce sorunlar çözüm bulsun sonra

Kayserispor Kulüp Başkanvekili Nurettin Açıkalın, yaptığı açıklama ile umut dağıttı. Açıkalın, “Başarılı ve güzel günler göreceğiz” dedi. 

Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonunu 47 puanla dokuzuncu sırada tamamlayan Kayserispor’da Başkanvekili Nurettin Açıkalın, yaptığı açıklamada, transfer yasağının kalkması için yoğun mesai yaptıklarını ve tek başlarına değil, hep birlikte bunu çözeceklerini dile getirdi. 

Kayserispor’un kısa zamanda güzel yerlere geleceğini aktaran Nurettin Açıkalın, “Lig uzun bir maraton ve başlangıçta da bizim için fena başlamadı. Devre arasında bir yönetim değişimi oldu tabii. Bu değişiklik sonucunda biz de aralık ayı gibi yönetime geldik. Ligde mücadele hiç bitmiyor, her zaman da devam edecek. Kayserispor layık olduğu daha iyi yerlere kısa zamanda gelecek inşallah. Bizim de görevimiz bu takımı güzel yerlere taşımak. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Transfer yasağı sorusu çok sık geliyor bize. Bu bugün açtım, yarın kapattım öbür gün başka türlü sonuçlar doğuracak bir olay değil. Bunun için yönetim yoğun çaba sarf ediyor. Transfer tahtasının açılması gerekmekte ve zamana ihtiyacımız var ama bütün mesaimiz bununla geçiyor. Ben açacağımıza da inanıyorum. Bunu bizim yalnız yapma ihtimalimiz sıfır. Beraber şehrimiz, ileri gelenleri hep beraber başaracağız. İnşallah da açılacak” dedi.

Haber: İHA 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’