Ömer Erdoğan transfer listesini sundu

Ömer Erdoğan transfer listesini sundu

Kayserispor’da yeni teknik direktör Ömer Erdoğan transfer listesini sundu. Başkan Berna Gözbaşı ve yönetimi, hareket geçti.

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor’da yeni teknik direktör iş başı yaptı. Tecrübeli hocanın ilk icraatı transfer listesini sunmak oldu. Sarı-kırmızılı ekibin Başkanı Berna Gözbaşı ve yönetimi harekete geçti.

Teknik direktör Ömer Erdoğan, başkana alternatifli bir transfer listesi verdi. 25 Haziran’da tesislerinde toplanacak olan sarı-kırmızılılar da teknik direktör Erdoğan transferleri topbaşı yapmadan önce tamamlanmasını istiyor. Nokta transferlerle işi bitirmek isteyen Erdoğan’ın bir de yıldız oyuncu istediği iddia edildi. Başkan Berna Gözbaşı ve yönetimi ise transferleri yapabilmek için maddi arayışını da hızlandırdı. Yeni sezonda daha başarılı bir Kayserispor isteyen Başkan Berna Gözbaşı, istenilen transferleri gerçekleştirerek yeni sezonda takımın üst sıralarda yer almasını istiyor.

Öte yandan sarı-kırmızılı ekipte sözleşmesi sona eren oyuncuların durumuna da yeni teknik direktör Ömer Erdoğan karar verecek. Ömer Erdoğan iddiaya göre, sözleşmesi biten 9 oyuncudan sadece iki oyuncunun takımda kalmasını istiyor.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’