Ömer Amca hâlâ bulunamadı

Ömer Amca hâlâ bulunamadı

Yakınları yardım bekliyor

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde hava almak için evinden ayrılan 84 yaşındaki Hacı Ömer Yılmaz’dan hala haber yok. 17 gündür kayıp olan Ömer Yılmaz’ın yakınları, haber merkezimiz aracılığı ile yardım isteyerek endişeli bekleyişin son bulmasını istiyor.

Pınarbaşı ilçesine bağlı Tözgün Mahallesi’nde yaşayan, parkinson, panik atak ve tansiyon hastalıkları bulunan Hacı Ömer Yılmaz, hava almak için evinden ayrıldı. Yaşlı adam 17 gündür evine dönmezken, ailesinin de endişeli bekleyişi sürüyor. Oğlu Tuncay Yılmaz haber merkezimiz aracılığı ile yardım isteğini dile getirdi. Endişeli oğul Tuncay Yılmaz şöyle konuştu:

“Ben Tözgün köyünden kaybolan Hacı Ömer Yılmaz’ın oğlu Tuncay Yılmaz. Babam Hacı Ömer Yılmaz 7 Temmuz günü kayboldu. O günden beri Jandarma, AFAD, AKUT ile beraber her türlü aramayı gerçekleştirdik. Sivil vatandaşlar, köylüler Allah razı olsun destek verdiler. Ama hiçbir ipucu, emare denk gelmedi. Babamı şehirde de, köyde de aradık. Hiçbir şekilde ipucuna rastlanmadı. Babamı gören veya duyan varsa bizlere ve polise ulaşmasını rica ediyorum. Allah herkesten razı olsun.”

Babasının bilincinin yerinde olduğunu vurgulayan oğul Yılmaz” Gayet kendiydeydi, evini bilecek şekilde sağlıklı sıhhatli yediğini içtiğini, eşini dostunu, oturduğu kalktığı yeri bilen bir kişiydi. Kendini kaybedecek şekilde olağan dışı bir rahatsızlığı yoktu. Yetkililerden bulunmasını arz ediyorum” diyerek yardım çağrısında bulundu.

Ayrıca Oğul Tuncay Yılmaz babasını görenlerin insaniyet namına 0 537 949 15 92 numaralı telefona ulaşmalarını rica etti.



Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı