OLİMPİK HAVUZ’DA MUTLU SON

OLİMPİK HAVUZ’DA MUTLU SON

TADİLAT ÇALIŞMASI SONA ERDİ VE HAVUZ AÇILDI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve Kayseri’de yüzme sporunun yükünü taşıyan olimpik havuz tadilatının ardından hizmete girdi.

Türkiye Olimpiyata Hazırlık Merkezi (TOHM) Kayseri yüzme takımı,  lisanslı yüzücülerin, su topu, sualtı hokeyi sporcularının antrenmanlarını yaptığı olimpik havuzun tadilatı sona erdi.

Havuzda yapılan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, şöyle dedi: “Havuzdaki tadilat tamamlandı. Su tutma işlemi yapıldı. Havuzun işleme girmesiyle 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi’ni tekrar devam ettireceğiz. 3'ten 93'e inşallah her yaş grubuna ulaşacağız. Ayrıca performans sporcularımız çalışmalarını sürdürecek. Burada Türkiye Olimpiyata Hazırlık Merkezi Kayseri Yüzme takımının da çalışması var. Onlar havuz tadilatta iken Niğde'de çalıştılar. Şimdi da Ankara'dalar. Yarından itibaren burada çalışmalarına devam edecekler. Türkiye'de en iyi olimpik havuzlardan birisi burada, Kayseri'de. Havuz bu tadilat ile birlikte uzun yıllar sorunsuz hizmet edecek. Bu tesis hem halk seansları hem de performans sporcuların çalışması için aracılık edecektir. Kayserimize ve bütün yüzme camiasına hayırlı olsun. Pandemi dönemi nedeniyle tedbirler alarak. TOHM, performans ve kurslar ile her alanda hizmet vereceğiz.”

Ali İhsan Kabakcı, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi Cumhurbaşkanımızın ve bakanımızın da desteklediği bir proje ona devam edeceğiz. Ayrıca engelli kardeşlerimiz içinde proje yapacağız.  Engel tanımayan o özel kardeşlerimize havuzumuzun nilüfer çiçekleri olarak adlandırdığım kardeşlerimize de açacağız. Herkese ulaşacağız.”

Haber: Şevket Tekin



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti