OKUYAN VE OKUTAN ŞEHRİN FUARI

OKUYAN VE OKUTAN ŞEHRİN FUARI

Büyükşehir Belediyesi´nin, Okuyan ve Okutan Şehir sloganı ile düzenlediği 1. Kayseri Kitap Fuarı Cumartesi günü açılacak.

Büyükşehir Belediyesi´nin, Okuyan ve Okutan Şehir sloganı ile düzenlediği 1. Kayseri Kitap Fuarı Cumartesi günü açılacak. Fuara 9 gün boyunca 250´ye yakın yazar, şair ve sanatçı katılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri´yi Okuyan Şehir yapma azmiyle çalıştıklarını belirtti ve tüm Kayserilileri Kitap Fuarı´nı görmeye davet etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin Kayseri Dünya Ticaret Merkezi´nde düzenlediği Kitap Fuarı 14 Ekim´de kapılarını açıyor. 14 Ekim Cumartesi günü saat 13.00´te yapılacak olan açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in yanı sıra sinema filmi de çekilen yedi güzel adamdan ikisi olan Ünlü Yazarlar Nuri Pakdil ile Rasim Özdenören de katılacak.

Kitap Fuarı´nın ilk gününe Nuri Pakdil ve Rasim Özdenören´in yanı sıra Recep Garip, Pelin Çift, Mete Yarar, Hanefi Avcı, Tarık Tufan, İclal Aydın, Hikmet Genç ve Ersoy Dede gibi önemli isimler de iştirak edecek. Saat 12.00´den itibaren katılan tüm yazarlar söyleşi ve imza günleriyle Kayserili okurlarıyla buluşacak.

Büyükşehir Belediyesi´nin 1. Kayseri Kitap Fuarı 22 Ekim´e kadar devam edecek. Her gün ünlü yazarları ağırlayacak olan Kitap Fuarı´na Reşat Petek, İlber Ortaylı, Engin Noyan, Yasin Aktay, Aşkım Kapışmak, Canan Karatay, Balçiçek İlter, Sibel Eraslan, Fatih Çıtlak, Ahmet Şimşirgil, Sevil Atasoy, Üstün Dökmen, Ataol Behramoğlu, Abdülkadir Selvi ve Diriliş dizisi oyuncuları da katılacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri´yi ?Kütüphaneler Şehri?, ?Okuyan Şehir? yapmak için gayret ettiklerini ve bu hedefe yönelik yatırım ve hizmetler yaptıklarını belirterek, Kayserililerden de bu hedefe ulaşmak için destek istedi. 9 gün boyunca kitabı ve kültürü Kayseri gündeminin en önemli maddesi haline getirmek istediklerini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, tüm Kayserilileri Kitap Fuarı´na davet etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”