OKULDA KRİZE MÜDAHALE KONFERANSI

OKULDA KRİZE MÜDAHALE KONFERANSI

Kayseri Valiliğince okul çağındaki çocuk ve gençlerimize yönelik ergenlik sorunları, çocuklara yönelik şiddet, cinsel istismar ile intihar olaylarını önlemeye yönelik ?Okulda Krize Müdahale? konulu konferans düzenlendi.

Kayseri Valiliğince okul çağındaki çocuk ve gençlerimize yönelik ergenlik sorunları, çocuklara yönelik şiddet, cinsel istismar ile intihar olaylarını önlemeye yönelik ?Okulda Krize Müdahale? konulu konferans düzenlendi.
Türkiye´nin bu konudaki uzman isimlerinden Prof. Dr. Bengi Semerci´nin konuşmacı olarak katıldığı konferansa Vali Orhan Düzgün ve eşi Gül Düzgün´ün yanı sıra Vali Yardımcıları, ilçe kaymakamları, milli eğitim müdürleri, okul müdürleri ve rehber öğretmenler katıldı.
Yoğun bir katılımla gerçekleşen konferansta konuşan Vali Düzgün, çocukların ve gençlerin hem ruhsal hem de bedensel olarak sağlıklı gelişimlerinin önemine vurgu yaparak, bu tür konferansların toplumsal bilinçlenme adına önemli olduğuna işaret etti.
Vali Düzgün, gerçekleşen konferansın, okullarda öğrencilerimizin eğitimi ile görevli ve sorumlu olan eğitim yöneticileri ve rehber öğretmenlerimize çok faydalı olacağına inandığını belirterek Prof. Dr. Bengi Semerci´ye etkin ve akıcı sunumundan dolayı teşekkür etti.
Kayseri Valiliği´nin talimatlarıyla Kocasinan Rehberlik ve Araştırma Merkezi organizesinde gerçekleşen konferansta Prof. Dr. Bengi Semerci tarafından ergenlik sorunları ile cinsel istismar, şiddet ve intihar türü olaylara nasıl müdahale edileceği konusunda katılımcılara bilgiler verildi.
Vali Düzgün, öğretmenlerin ve yöneticilerin de sorularıyla katkıda bulunduğu konferansta Prof. Dr. Bengi Semerci´ye günün anısına tarihi saat kulesinin kristal maketini hediye etti.
Vali Düzgün, ayrıca ISO 9001 ? Kalite Yönetim Sistemi? ve ISO 10002 ?Hizmet Alan Memnuniyeti Yönetim Sistemi? sertifikası almaya hak kazanan Kocasinan Rehberlik ve Araştırma Merkezi´nin sertifikalarını merkez adına Müdür Mahmut Işıkgöz´e verdi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor