OKUL MÜDÜRLERİNE VEDA YEMEĞİ

OKUL MÜDÜRLERİNE VEDA YEMEĞİ

2013-2014 Eğitim Öğretim yılının yarı yıl tatili başladı. Zorunlu rotasyon nedeniyle görev yerleri değişen okul müdür ve müdür yardımcılarına Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem tarafından akşam yemeğinde ağırlanarak ilçeye verdikleri katkıdan dolayı

Hacılar Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen yemeğe Hacılar Kaymakam Vekili Rahime Coşkun, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Kahraman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, Şube Müdürü Şener Serim ve okul müdür ve yardımcıları  iştirak ettiler…

 

Yemekte bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, yemek dolayısıyla Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem`e teşekkür etti. Herdem, "Bir yarıyılın daha tamamlanması münasebetiyle sevinçliyiz. Başarıyla, sağlıkla ve sıhhatle tamamladık. Ama içimizde de biraz burukluk var. Beraber çalıştığımız arkadaşlarımız aramızdan ayrılıp başka okullara gidiyorlar. Bir kısmı kendi isteğiyle bir kısmı da zorunlu rotasyon diye adlandırdığımız mevzuattan dolayı okullarını değiştiriyorlar. Arkadaşlarımıza gittikleri yerlerde başarılar diliyor, burada ki çalışmalar için de hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Herdem`in konuşmasının ardından ilçeden ayrılan müdür ve müdür yardımcılarına teşekkür plaketi verildi.

Hacılar Kaymakam Vekili Rahime Coşkun`da arkada hoş nameler bırakmanın önemli olduğunu belirterek, görev yerleri değişen tüm müdür ve müdür yardımcılarına verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.

 

Son olarak konuşan Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem`de milli eğitim camiası ile birlikte güzel işler yaptıklarını söyledi. Başkan Herdem, sözlerini şöyle sürdrdü…."Okulun yapımından, arsasının alımından, dershanelere öğrencilerin gitmesinden hatta öğrencilere okullarda açtığınız kurslarda hep birlikte olduk. Bizim bir elimiz taşın altında oldu. Görevlerimiz içerisine girmese de neticede burada eğitilen bizim çocuklarımızdı. Ama şunu söylüyorum, öğretmenlerimizde yöneticilerimizde bizlerden iki kat daha fedakarca çalıştı. Ben bu anlamda tüm müdürlerimizi , yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Sömestri döneminde hepinize iyi tatiller diliyorum. Buradan ayrılan arkadaşlarımıza da ailesiyle birlikte ömür boyu mutluluk ve başarılar diliyorum."



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti