OKUL ALIŞVERİŞİ ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

OKUL ALIŞVERİŞİ ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

2012-2013 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla, öğrencilerin önlük alışverişinde de yoğunluk oldu. Yeni okula başlayacak öğrencileri ise önlük heyecanı sardı.

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla okul alışverişi yapan veliler, esnafın yüzünü güldürdü. Önlük ve diğer okul ihtiyaçlarını karşılamak için okul alışverişi yapan veli ve öğrenciler, fiyatlardan memnun olduklarını söyledi. Yeni yılda yeni önlük giymek isteyen öğrenciler de anne ve babalarıyla birlikte mağazaların yollarını tuttu.
Düvenönü İnönü Bulvarı'nda bir giyim mağazası sorumlusu Yusuf İnağ, önlük fiyatlarının geçen yıla göre değişmediğini, çocukların, üzerinde çizgi film karakterleri olan önlükleri tercih ettiklerini dile getirdi.
Okulların açılmasıyla önlük ve diğer okul kıyafetlerinin satışlarında artış olduğunu belirten İnağ, "İşler şu anda yoğun, talep fazlalığı var. Mağazamızda her çeşit önlük bulunduruyoruz. Önlükleri çok uygun fiyata satıyoruz. Öğrencilerin, önlük gibi ihtiyaçlarını karşılayabilecek çeşitlerimiz var. Önlüğün yanı sıra gömlek, pantolon, ceket gibi çeşitlerde mağazamızda mevcut. Müşterinin, şu anda önlük ve çantalara talebi çok." şeklinde konuştu.
Her bütçeye uygun okul ihtiyaçlarının mağazalarında bulunduğunu ifade eden İnağ, "Her bütçeye, her keseye uygun önlük ve çanta mağazamızda bulunuyor. 30 liraya kadar önlük çeşitleri var. Çanta fiyatları ise 5 liradan başlıyor, 33 liraya kadar gidiyor. Okula başlayacak olan öğrencileri şimdiden tebrik ediyorum ve yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dilerim." diye konuştu.

 



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti