ÖĞRETMENLERDEN OLUŞAN KORO

ÖĞRETMENLERDEN OLUŞAN KORO

KULAKLARIN PASINI SİLDİ

Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kocasinan Belediyesi´nin ortaklaşa yürüttüğü ´Yeteneğini Keşfet´ projesi kapsamında Türk Sanat Müziği kursu alan öğretmenlerin verdiği konser kulakların pasını sildi.

Kocasinan Belediyesi ve Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün yürüttüğü ´Yeteneğini Keşfet´ projesinde Türk Sanat Müziği kursu alan öğretmenler, İl Kültür Müdürlüğü konferans salonunda konser verdi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği konsere İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, eğitim sendikalarının temsilcileri ile öğretmenler katıldı.

Türk Sanat Müziği´nden çeşitli eserleri seslendiren öğretmenler korosu adeta kulakların pasını sildi ve salonu dolduranlardan tam not aldı. Konser sonrasında İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, koroda bulunan öğretmenlere plaket verdi.

Konser bitiminde açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, "Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Kocasinan Beledisinin ortaklaşa düzenlediği Yeteneğini Keşfet projesi kapsamında bu gün gerçekten kulaklarımızın pasını silen gönlümüzü ferahlandıran çok güzel bir konser izledik. Öğretmenlerimizin emeğine dillerine ve gönüllerine sağlık. Milli Eğitim ailesi keşfedilmek üzere bu tür programlara devam edecek" dedi.

Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk ise, "Kocasinan Belediyesi ile birlikte Yeteneğini Keşfet projesi yaptık. Okullardaki yetenekli öğrenciler ve öğretmenleri sanat, spor ve kültürde keşfetmek. Bu konuda öğretmen arkadaşlarımız da öğrencilerimizi yetiştiriyorlar. Hem dünyaya hem Türkiye´ye yön verecek öğrenciler yetiştireceğiz" ifadesinde bulundu.


Haber Kaynak : İHA

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı