ODTÜ KAYSERİ OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN

ODTÜ KAYSERİ OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN

19 MAYIS´TA ?100. YILDA GENÇLERİN BAĞIMSIZLIK NÖBETİ? KAMPI

ODTÜ Geliştirme Vakfı Kayseri Okulları, öğrenci ve öğretmenleriyle beraber 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle cumartesi gecesi okul bahçesinde ?100. Yılda Gençlerin Bağımsızlık Nöbeti? temalı kamp yapacaklar.

Konuyla ilgili olarak kanalımızı ziyaret ederek kampla ilgili bilgiler veren ODTÜ Geliştirme Vakfı Kayseri Okulları Müdürü Kemal Nakipoğlu, 19 Mayıs´ın 100.Yılı ve Türkiye´de hemen hemen her ilde coşkulu bir şekilde kutlandığını söyleyerek şunları ifade etti. ? 19 Mayıs Cumhuriyetin kuruluşunun temelinin atıldığı bir tarihtir, her şeyin başlangıcı. Eğer bu ülkede yaşıyorsak o başlangıçla birlikte Türk toplumunun damarlarındaki o kan hareketlenmiş ve 7 düvele kafa tutarak bu Cumhuriyet kurulmuştur. Dolayısıyla bizde gençlerimizin bu bilince erişmeleri ve yaşadıkları toprakların ne pahasına kazanıldığını bilinçlendirmek adına cumartesi akşamı okulumuzun bahçesinde bir kamp yapıyoruz. Öğrencilerimiz, öğretmenlerinin gözetiminde çadırlarda kalacak o gece ve nöbetleri olacak. Belgeseller izleyecekler ve çeşitli etkinlikler yapacaklar. Bu bilinci oluşturma niyetindeyiz. ODTÜ Okullarımızın bir kısmı Adım ?Adım Samsun? programı dâhilinde Samsun´a gitti. Bizde burada ki kampımızı gerçekleştirip Pazar günü de kalkıp resmi törenimizi yapacağız. Diliyorum ki çocuklarımıza bu bilinci sağlarız. ? şeklinde konuştu.

ODTÜ Kayseri Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni Okan Çağlar Aydemir ise 19 Mayıs´ın 100. Yılında bir kamp organizasyonu gerçekleştireceklerini söylerken kampta öğrencilerle beraber okul kampüsünde gece çadırlarda konaklayıp, 19 Mayıs ruhunu çeşitli etkinliklerle canlandırmayı düşünüyoruz, dedi. Okul öğrencilerinden Yiğit Bensal, Ecem İbiş ve Kerem Tiritoğlu ise ? Programın amacı 19 Mayıs´ın 100. Yılı ruhunu yaşatmak. Okulda çeşitli etkinlikler yapacağız. Belgeseller izleyip bir de gösterimiz olacak. Gece okul bahçesindeki çadırlarda konaklayıp Pazar sabahı ise resmi törene katılacağız? dediler.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı