O Kupa Kayseri’ye Gelecek

O Kupa Kayseri’ye Gelecek

 

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Yukatel Kayserispor, lig şampiyonu Trabzonspor’u harakiri oyunu ile 4-2 mağlup etti ve adını finale yazdırdı. Mücadele sonrası taraftarlar hep bir ağızdan ‘O kupa Kayseri’ye gelecek’ diye tezahüratta bulundu.

 

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Yukatel Kayserispor, Kadir Has Şehir Stadyumu’nda Trabzonspor’u konuk etti.

Karşılaşma Trabzonspor’un 40.saniyede penaltıdan bulduğu golle başladı. Bu dakikadan sonra oyun üstünlüğünü ele alan Kayserispor, ataklar gerçekleştirse de, istediği golü bulmadı. Mücadelenin ilk yarısı konuk Trabzonspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

Mücadelenin ikinci yarısı da golle başladı. Kayserispor’da Emrah Başsan, takıma eşitliği getiren golü attı ve skor 1-1 oldu. Sarı-kırmızılı ekip, 59.dakikada Hosseini’nin ayağından bulduğu golle skoru 2-1 yaptı. 82.dakikada Trabzonspor, Bakasetas’ın golü ile eşitliği sağladı. Bu golün ardından sahneye yeninde Emrah Başsan çıktı. Başsan’ın ceza sahası içerisinde düşürülmesi nedeniyle kazanılan penaltıyı Thaim, gole çevirdi ve Kayserispor, 3-2 önde geçti. Maçın yıldızı Emrah Başsan, 90+5.dakikada Kayserispor’u kupa finale götüren golü kaydetti. Karşılaşma 4-2 Kayserispor’un üstünlüğü ile son bulurken temsilcimiz, Ziraat Türkiye Kupası’nın ilk finalisti oldu.



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti