NNYÜ´DE TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI?

NNYÜ´DE TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI?

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yönetimi Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte harekete geçti. Her yıl olduğu gibi bu yılda üniversite tercihi yapacak adaylara yönelik?Tanıtım Günleri´ düzenleneceği duyuruldu?

Nuh Naci Yazgan Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada ?Tanıtım Günleri´ etkinliğinin Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezi´nde 18 Temmuz 2019 Perşembe günü başlayıp, Cumartesi ve Pazar günleri dahil 29 Temmuz 2019 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar devam edeceği duyuruldu?

 Açıklamada Üniversite Tanıtım Günlerinde hafta içi her gün saat 09.00-17.30, hafta sonu ise saat 10.00 ? 17.30 arası Üniversitenin akademik programları, burs, beslenme, barınma, sosyal, kültürel ve sportif olanakları, yurtiçi ve yurtdışı imkanları gibi pek çok konuda Üniversite adayı öğrenci ve ailelerine, Öğretim Üyeleri tarafından ayrıntılı bilgiler verilerek, meslek ve iş alanları konusunda bilgilendirme yapılacak. Üniversite Tanıtım Günleri kapsamında, NNYÜ bünyesinde öğrenci alacak Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü, İnşaat Mühendisliği Bölümü ve Endüstri Mühendisliği Bölümü, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Fen- Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, İşletme Bölümü ve İktisat Bölümü hakkında aday öğrencilere bilgi verilecek. Üniversite Tanıtım Günlerine katılan Üniversite adayları Bölüm Öğretim Üyeleri ile yüz yüze görüşme fırsatı bulacak ve Bölümler hakkında ayrıntılı bilgi alabilecekler. Arzu eden adaylar için ayrıca Üniversite öğrencilerinin rehberliğinde kampüs gezisi yapılacağı bildirildi?

Üniversite Tanıtım Günlerinde ayrıca KayseriparkAVM´de Üniversitenin Tanıtım Standı bulundurulacak, Mix Kayseri Yaşam Merkezi´nde de NNYÜ Tercih Danışmanı aday öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek.

Ulaşımda toplu taşıma araçlarını kullanarak Üniversite Tanıtım Günlerine katılmak için NNYÜ´ye gitmek isteyen adaylar şehir merkezinden Üniversiteye, şehir merkezinden Belsin Anafartalar durağından aktarmalı olarak Üniversiteye belediye otobüs seferleriyle ulaşım sağlayabilecek. Ayrıca Kayseri Şehir Hastanesi karşısındaki otobüs durağından Üniversitenin Ücretsiz servisleri, tercih günleri boyunca saat 09.00´da başlayacak ve saat 16.00´ya kadar her saat başı Üniversite kampüsüne hareket edecek.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı