NNYÜ´DE TANIŞMA ETKİNLİĞİ

NNYÜ´DE TANIŞMA ETKİNLİĞİ

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Rektörlüğü tarafından öğrencilerin tanışıp kaynaşmalarını sağlamak, Üniversite ortamına ve çevreye uyumlarını kolaylaştırmak amacıyla Açılış ve Tanışma Etkinliği düzenlendi.

NNYÜ Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar, Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zeki Yılmaz,dekanlar, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı etkinliklerin açılış töreni Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezi´nde yapıldı.2019-2020 eğitim-öğretim yılında NNYÜ bünyesine katılan öğrencilere Üniversitenin misyonu, vizyonu ve sunduğu imkanlar ile akademik ve idari birimlerin çalışmaları hakkında bilgilerin verildiği etkinliklerin açılış konuşmasını NNYÜ Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney yaptı. Üniversitelerini tercih ettikleri ve Üniversitelerinde öğrenim hakkı kazandıkları için öğrencileri ve ailelerini tebrik eden Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, Üniversite olarak hedeflerinin dünya standartlarında eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri yürütmek olduğunu söyledi.

NNYÜ Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar ise konuşmasında Üniversitenin kuruluş aşamaları, Üniversitenin kurucu Vakfı olan Kayseri Yükseköğrenim ve Yardım Vakfı ile Nuh Naci Yazgan´ın hayatı hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Konuşması sırasında zaman zaman tecrübelerini öğrencilerle paylaşan Özhamurkar, önemli tavsiyelerde de bulundu. 

Konuşmaların ardından kampüs alanında çeşitli sosyal faaliyetler düzenlendi. 2019-2020 eğitim-öğretim yılı Açılış ve Tanışma Etkinlikleri gün boyu devam etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı