NNYU’DA UZAKTAN EĞİTİM

NNYU’DA UZAKTAN EĞİTİM

NNY ÜNİVERSİTESİ’NDE UZAKTAN ÖĞRETİM KESİNTİSİZ SÜRÜYOR

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’nde lisans ve yüksek lisans öğrencilerine yönelik başlatılan uzaktan öğretim programı yüksek katılım oranıyla kesintisiz şekilde devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Yükseköğretim KuruluBaşkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’ın da katılımıyla gerçekleşen 12 Mart 2020 tarihli toplantıda alınan karara göre; yeni tip Koronavirüs (COVİD-19) salgını sebebiyle tüm üniversiteler tatil edilmişti.

NNY Üniveristesi Rektörlüğü, YÖK’ün kararı doğrultusunda üniversitelere verilen tatil döneminde uygulanacak olan uzaktan öğretim programı için tüm altyapısını hızlı bir şekilde tamamlayarak 30 Mart 2020 tarihinden itibaren uzaktan öğretim projesini uygulamaya geçirdi.

NNY Üniversitesi’nde öğrencilere uzaktan öğretim senkron (eş zamanlı – canlı) olarak veriliyor. İlk günden itibaren yüksek bir katılım oranıyla kesintisiz bir şekilde gerçekleştirilen NNYÜ’nün uzaktan öğretim programında senkron eğitimler mevcut haftalık ders programı saatlerinde yapılıyor. Senkron eğitimde, öğretim üyeleri ve öğrenciler aynı zamanda, farklı mekanlardan internet ağı üzerinden etkileşime girerek ders işliyor. Derse katılan öğrenciler, öğretim üyelerine soru sora bildiği gibi canlı olarak da sunum yaparak derslere katılabiliyorlar.

Senkron olarak hiç bir sorun yaşamadan öğretimlerini sürdüren öğrenciler, uzaktan öğretim programıyla ilgili tüm detayları Üniversitenin WEB sayfasından takip edebiliyor.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı