NNYÜ SİYASET BİLİMİ ÖĞRENCİLERİNDEN

NNYÜ SİYASET BİLİMİ ÖĞRENCİLERİNDEN

ZİÇEV´DE MÜZİK ZİYAFETİ

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 3. sınıfı öğrencileri proje yönetimi dersi için hazırladıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında Zihinsel Engelli Çocuklar Vakfı bünyesinde eğitim veren Zihinsel Engelliler Okulu´nu ziyaret ederek engelli gençlere müzik ziyafeti çektiler? Onların toplumsal yaşama adapte olabilmeleri için destek olan üniversiteli abla ve ağabeyler engelli gençlerle dans edip yakından ilgilendiler?

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 3. sınıfı öğrencileri proje yönetimi dersi için hazırladıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında Zihinsel Engelli Çocuklar Vakfı bünyesinde eğitim veren Zihinsel Engelliler Okulu´nu ziyaret ettiler? Ziyaret kapsamında okulda eğitim gören engelli gençlerle birebir ilgilenip, onların toplumsal hayata uyumu ve insanlarla iletişimlerini güçlendirme anlamında destek vermeye çalışan üniversiteli genç yüreklerin oluşturduğu Retro The Band Müzik Grubu seslendirdikleri şarkılarla ortama neşe katıp, keyifli dakikalara imza attılar?   

ZİÇEV Engelliler Okulu Müdür Yardımcısı Funda Tumanceylan yaptığı değerlendirmede medya mensuplarına ve konuklarına Zihinsel Engelli Çocuklar Vakfı  - ZİÇEV hakkında bilgi vererek ?Bizim eğitimlerimiz iki çatı altında toplanmaktadır.  Bunlardan bir tanesi gurup eğitimi, diğeri ise bireysel eğitim. Gurup eğitiminde hedefimiz, çocuklarımızı sosyalleştirmek, topluma kazandırmak ve toplumun farkındalığını artırmaktır.  Tam da bu noktada bizleri üniversitelerimiz desteklemekte. Bugünde NNY Üniversitesi öğrencileriyle bir aradayız. Kendilerine bize destek verdiklerini için çok teşekkür ediyoruz. ?ifadesini kullandı?            

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Damla Mursül de  ?Proje Yönetimi Dersi için hazırladığımız sosyal sorumluluk projesi kapsamında ders kapsamında ziyaret gerçekleştirdik. Ancak öyle zannediyorum ki ziyaretlerimizin devamı gelecektir... Bu ziyaret bizim öğrencilerimiz için de önemli bir adım oldu ve diğer arkadaşlarımıza da yol gösterici olacaktır? değerlendirmesinde bulundu?

HABER:  SÜLEYMAN ERDOĞAN



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı