NİZAM- I ALEM OCAKLARI

NİZAM- I ALEM OCAKLARI

HOCALI ŞEHİTLERİNİ ANDI ?

Nizam- I Alem Ocakları Kayseri Şubesi üyeleri Cumhuriyet Meydanı´ndan bir araya gelerek 25 yıl önce Karabağ ? Hocalı bölgesinde Ermeni askerlerince gerçekleştirilen katliamda şehit olan 613 Azeri soydaşlarımızı rahmetle anıp, vahşeti gerçekleştiren katilleri lanetlediler?. Protestocu gurup adına konuşan NizamıAlem Ocakları Kayseri Şubesi´nden Mehmet Kalabalık ?Dünya devletleri zulmüne devam etse de , batı medeniyeti bu hadiselere yüz çevirse de bizler durmayacağız. İnsanlığın yüzüne Türkler geliyor nidalarını ilelebet haykıracağız? ifadesini kullandı?
Nizam- I Alem Ocakları Kayseri Şubesi üyeleri Cumhuriyet Meydanı´ndan bir araya gelerek 25 yıl önce Karabağ ? Hocalı bölgesinde Ermeni askerlerince gerçekleştirilen katliamda şehit olan 613 Azeri soydaşlarımızı rahmetle anıp, vahşeti gerçekleştiren katilleri lanetlediler?
Nizam- Alem Ocakları Kayseri Şubesinden Mehmet Kalabalık medya mensuplarına gerçekleştirdiği değerlendirmede ?Bugün üzerinden 25 yıl geçen yürek yangınımız Hocalı soykırımını anmak için buradayız? diyerek başladı sözlerine ve ?Bildiğiniz üzere 25 yıl evvel Dağlık Karabağ bölgesinde bulunan Hocalı Kasabasında yaşanan katliamda Rus ordusunun desteğini alan Ermeni çeteleri savunmasız 83 çocuk, 106 kadın ve 70 ten fazla yaşlı toplamada 613 Azeri soydaşımızı vahşice katletmişlerdir? diyerek yaşanan vahşeti bir kez daha hatırlattı?
Kalabalık sözlerinin sonunda ?Başta Hocalı olmak üzere tüm masum İslam Coğrafyalarında şehadet şerbeti içen dindaşlarımızı ve kahraman polis ve askerlerimizi rahmetle anıyoruz. Dünya devletleri zulmüne devam etse de , batı medeniyeti bu hadiselere yüz çevirse de bizler durmayacağız. İnsanlığın yüzüne Türkler geliyor nidalarını ilelebet haykıracağız? ifadesini kullandı?
HABER : C.ÜSTEN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor