NİHAYET TERZİ KENDİ SÖKÜĞÜNÜ DİKECEK

NİHAYET TERZİ KENDİ SÖKÜĞÜNÜ DİKECEK

İlimizde görev yapan Basın Emekçileri’nin hayatı bir kitapta toplanıyor. Araştırmacı - Yazar İrfan Birol`un yeni proje olarak değerlendirdiği çalışmanın temelleri atldı.

Gazeteciler Cemiyetinde  bir basın açıklaması  yapan Birol  proje ve nasıl hayata geçeceğine dair   kamuoyunu bilgilendirirken tüm basın emekçileinden  biyografilerini yazıp kendilerine ulaştırmalarını istedi...

 

İlimizde  görev yapan  Kamera arkasındaki görünmeyen Kahramanlar dahil  medya sektörüne  emek veren herkesin  hayat hikayesinin  yer alacağı  bir kitap  için ilk adımlar atıldı...  Araştırmacı -Yazar  İrfan Birol  tarafından  hayata geçirilecek olan projenin tanıtımına yönelik olarak  Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen basın toplantısında  projenin hangi aşamaladan geçeceği anlatıldı.

Araştırmacı- Yazar İrfan Birol’u Cemiyete gelişinde  Doğan Haber Ajansı Kayseri Bölge Müdürü Oktay Ensari ve Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Kayseri Şube Müdürü Mehmet Uğurlu karşıladı.                                                                                    

Birol projeye dair yaptığı değerlendirmede  ‘’Basında çalışan herkes, kamera arkasında, önünde, cemiyete üye olan - olman, basın kartı olan – olmayan ne kadar insan varsa hepsinin sektörde veya sektör dışında hatıraları ve yaşadığı olayları bir kitapta toplayacağım. Kamera arkasındaki emekçilerin yaşadığı bir çok macera var. Basındaki arkadaşlarımızın hepsi Mayıs’a kadar hayatlarını yazsın ve bana versinler. ‘’ diye konuştu..         

İrfan Birol ve projesine destek vermek maksatlı olarak  toplantıya iştirak eden Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Kayseri Şube Müdürü Mehmet Uğurlu’da yaptığı konuşmasında, ‘’ Bizde Desteğimizi vereceğiz, ileriki günlerde bir protokol yaparak bu eserin sorumluluğu içinde elimizi taşın altına koyacağız, kendisine çok teşekkür ediyoruz. ‘’ ifadelerini kullandı..



Talas'ta Antika Fuarı heyecanı

Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı