NERGİS BU HAFTA NÖBETÇİ VEKİL OLDU

NERGİS BU HAFTA NÖBETÇİ VEKİL OLDU

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ NERGİS: “HİÇ BİR ŞEY GİZLİ KALMAZ”

AK Parti İl Başkanlığınca uzun yıllardır başarı ile gerçekleştirilen ‘Nöbetçi Vekil’ uygulamasının bir yenisi daha gerçekleştirildi… İlimizin tek kadın milletvekili olan Hülya Nergis’in nöbet tutup ilimiz sakinlerinin sorunlarına çözüm aradığı uygulama kapsamında gerçekleştirilen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını cevaplayan Vekil Nergis Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde görüşme iddiaları ile ilgili soruya “Cumhurbaşkanı ile Muharrem İnce’nin görüşmesi olağan bir durumdur. Önümüzdeki süreçte göreceğiz arka planda ne olacak, ne bitecek. Hiçbir şey gizli kalmaz” değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti İl Başkanlığınca uzun yıllardır başarı ile gerçekleştirilen ‘Nöbetçi Vekil’ uygulamasının bir yenisi daha gerçekleştirildi… İlimizin tek kadın milletvekili olan Hülya Atçı Nergis nöbet tuttuğu uygulama kapsamında tertiplenen basın toplantısında medya mensuplarının ülke ve ilimiz gündemi ile ilgili sorularını cevapladı.

AK Parti Milletvekili Hülya Nergis sözlerinin başında 27. Dönem yasama yılının yoğun geçtiğini belirterek çalışmalara dair hatırlatmalarda bulundu… “27. Dönem üçüncü yasama yılı yoğun bir şekilde çalışmaya başladı. Önümüzdeki süreçte biliyorsunuz bütçe meclise gelecek. 5 Aralık itibariyle bütçeler görüşülmeye başlanacak. Tabii mecliste ciddi anlamda yasama faaliyetleri ile başladık. Adalet sistemindeki bir takım problemlerin çözümlenmesiyle alakalı reform paketinin biliyorsunuz çalışması yapıldı kabul edildi ve yürürlüğe girdi. Gümrük kanununda değişiklik yapan ve etraflı bir çalışma olan çalışma mecliste tamamlandı o da uygulamaya konuldu. Ayrıca su ürünlerinin yetiştirilmesiyle alakalı sektördeki problemlerin çözülmesi kapsamında bir kanun çalışması vardı. Nitekim o da tamamlandı. Biz tabi her hafta sonu Kayseri’deyiz. Meclisteki çalışmamız bittiği zaman tüm milletvekillerimiz ve bakanlarımız ile birlikte buradayız. Önümüzdeki süreçte de kongre başlayacak. Kongre inşallah Kayseri ve ülkemiz için hayırlara vesile olacaktır. “.

Milletvekili Nergis basın mensuplarının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Muharrem İnce ile görüşme iddialarına ilişkin sorusunu ise “ Cumhurbaşkanı ile Muharrem İnce’nin görüşmesi olağan bir durumdur. Cumhurbaşkanımız şu an devletin başı, cumhurun başıdır. Türk siyaseti için mutlaka verimli bir görüşme olacaktır. Önümüzdeki süreçte göreceğiz arka planda ne olacak, ne bitecek. Hiçbir şey gizli kalmaz, biliyorsunuz. Bunun dışında şu an bir yorum getirmek istemiyorum” şeklinde cevapladı.

Vekil Nergis sözlerinin sonunda Kayserispor başkanlığı gibi zor bir göreve Berna Gözbaşı’ nın gelmesine sevindiğini ve takdirle karşıladığını da sözlerine ekledi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı