NEREDEN SENİN OLUYOR BU BEDEN?

NEREDEN SENİN OLUYOR BU BEDEN?

Kayseri İl Müftüsü Ali Maraşlıgil, son günlerde kürtajın yasaklanmasını protesto edenlerin kullandığı, "Benim bedenim, benim kararım" sloganına tepki göstererek, Nereden senin oluyor bu beden? Allah'ın bahşettiği bir nimettir” dedi.

Biz Kur'an ve sünnet çerçevesinde düşünüyoruz. Tabii biz kürtajı insanın yaşama hakkının elinden alınması şeklinde algılarız” diyen Ali Maraşlıgil, Herkes bu çerçevede düşünürse tek ses çıkar. Kimse kimsenin canına kıymaz. Biz 'cinayet' sözünü kullandığımız zaman, ‘Bu beden benim değil' mi diyoruz? Nereden senin oluyor bu beden? Allah'ın bahşettiği bir nimettir” diye konuştu.
Maraşlıgil, yarın akşam idrak edilecek Miraç Kandili ile ilgili olarak da, Peygamber Efendimizin Cenab-ı Hakk'ın yüksek huzuruna kabulü anlamına gelen kutlu Miraç gecesini yeniden idrak etmiş olacağız. Recep ayının 27. gecesinin tanık olduğu miladi 619 yılında vuku bulan ve bu yıl 1392. yılını idrak edeceğimiz büyük buluşma, Peygamber Efendimizin müjdesi ile her müminin günde 5 kez namaz aracılığı ile yaşadığı hikmetlerle dolu bir yolculuktur” dedi.
Maraşlıgil ayrıca, bu yıl 18 Haziran-17 Ağustos 2012 tarihleri arasında verilecek Kur'an kursuna katılan öğrencilerin günde 3 saat ders alacağını duyurdu.



Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği