NACİ İLE HALE

NACİ İLE HALE

?EVET? DİYEREK HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİ ...

Kocasinan Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Büyükbaş´ın oğlu Naci ile Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr Menderes Gürkan´ın kızı Hale tertiplenen düğün töreni ile dünya evine girdiler. Bir ömür sürmesini arzuladıkları mutluluk için birbirine ?Evet? diyen çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıyarken, nikah şahitliklerini ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yaptı.
Kocasinan Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Büyükbaş´ın oğlu Naci ile Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd.Doç. Dr Menderes Gürkan´ın kızı Hale için düzenlenen düğün törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İl Müftüsü Doç Dr. Şahin Güven, Kay-Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Çiftçi, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Veli Altınkaya ile Büyükbaş ve Gürkan ailelerinin yakınları iştirak etti.
Alkışlar eşliğinde salona girerek misafirleri selamlayan genç çift alkışlar eşliğinde ilk danslarını gerçekleştirdiler.
Çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıyarken nikah şahitliklerini Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, Burhan Büyükbaş, Bekir Yahyalı ve Bülent Gürkan yaptı.
Nikahı kıydıktan sonra çiçeği bununda genç evlilere bazı nasihatlerde bulunan Başkan Çelik ömür boyu mutluluklar dilemeyi de ihmal etmedi.
Nikah cüzdanını genç çifte takdim eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de genç çifte nasihatlerde bulunmayı sürdürerek şöyle konuştu: ? Nikah tarihi sorulduğunda herhalde unutulmayarak akılda kalacak bir gün 16 Nisan. Ülkemizde bir seçim heyecanı vardı nihayet sonuç evetler lehinde tecelli etti hayırlı olsun. Tabi evet vermeyen kardeşlerimizde böyle uygun gördükleri içinde vermediler onlar için de hayırlı olsun. Çünkü bu ülkede hep beraber yaşıyoruz, inşallah önümüzdeki süreçte bu güzellikler devam edecek. Hayat çok kısa ver bir an geriye dönüp baktığınızda ömrün çok kısa olduğunu anlıyorsunuz. Gençken çok anlaşılmıyor ama şöyle durup geriye baktığınızda kocaman bir ömrün hükmü bile olmuyor, sizlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum?
Nikah töreni akşam yemeğinin ardından hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti