MUTLULUĞUN ANAHTARI İSTİKBAL’DE

MUTLULUĞUN ANAHTARI İSTİKBAL’DE

Türkiye genelinde gerçekleştirilen ‘Mutluluğun Anahtarı İstikbal’de kampanyasıyla, 1 ev ve 11 otomobil ikramiyesi kazanan talihliler, ödüllerini Kayseri Optimall AVM’de gerçekleştirilen bir törenle teslim aldı.

Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nazif Türkoğlu’nun da katıldığı tören de konuşma yapan İstikbal Mobilya Pazarlama Müdürü Mustafa Büyükkatırcı, grubun üretim tesislerini ziyaret eden talihlilerin, açıklık ve şeffaflık ilkesiyle hareket eden markanın dünya standartlarındaki üretim gücüne ve lider konumuna bir kez daha şahitlik ettiklerini de dile getirdi.

 

İstikbal’in bu yıl Temmuz ayında başlattığı ‘Mutluluğun Anahtarı İstikbal’de kampanyasının talihlileri belli oldu. Türkiye genelinde yapılan kampanya kapsamında, 1 ev ve 11 otomobil 111 adet Apple iPad ve 211 adet Vestel 32” LCD TV ikramiyesi kazananlara ödülleri Boydak Holding üst düzey yöneticilerinin ev sahipliğinde teslim edildi.

 

Mustafa Büyükkatırcı, talihlilerin mutluluklarını paylaştıklarını, iyi ve kaliteli hizmet sunmanın yanı sıra bu tarz kampanyalarla tüketicilerine yakın olduklarını ve her zaman kazandıran bir marka olduklarının da altını çizdi. Büyükkatırcı, "Talihlilerimiz bugün Grubumuzun üretim tesislerini de ziyaret ettiler. Her zaman açıklık ve şeffaflık ilkesiyle hareket eden markamızın bugün dünya standartlarındaki üretim gücüne ve lider konumuna bir kez daha şahitlik ettiler." dedi.

 

İstanbul Esenbahçe Konutları’ndaki daire, Kastamonu’ndan Kemal Asrak isimli talihliye çıkarken, 11 adet Fiat Grande Punto marka 1.4 Actual Start-Stop model aracın sahipleri ise şöyle: Ankara’dan Harun Eroğlu, Şahin Bodur, Sermed Cesur, Yalçın Şahinkaya ve Volkan Çetintaş; İstanbul’dan Selvi Yılmaz, Şenol Lermi, Remzi Karagözoğlu; Kütahya’dan Necdet Bilgin ve Sinop’tan Muzaffer Şahin oldu.

 

Ürün gruplarında uyguladığı indirim ve kampanyalarla tüketicisini her zaman kazandıran İstikbal, yine aynı kampanya kapsamında 111 adet Apple iPad ve 211 adet Vestel 32” LCD TV ikramiyesini de talihlilerine verdi.

 



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı