MUTLU YÜZLER PROJESİ MEYVE VERMEYE BAŞLADI

MUTLU YÜZLER PROJESİ MEYVE VERMEYE BAŞLADI

SPORCULAR, MÜDÜR KABAKCI İLE BİR ARAYA GELDİ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından devam eden Mutlu Yüzler Projesi kapsamında 2021 yılı içerisinde İşitme Engelliler alanında müsabakalarda derece yapan sporcular Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ile bir araya geldi.

Mutlu Yüzler Projesi Kapsamında çalışmalarını sürdüren İşitme Engelli Sporcular, Tekvando’da 17 madalya, Yüzme’de 7 madalya, Tenis’de 2 ve Badminton branşında da 2 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

İl Müdürlüğü Güreş Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ile bir araya gelen Mutlu Yüzler Proje Koordinatörü Arzu Bayram Eser, Tekvando Antrenörü Ayşegül Kılıç, Kayak Antrenörü Fevzi Canıbek, Yüzme Antrenörü Kübranur Dilbaz ve Tenis Antrenörü İsa Taştan İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’ya çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplantıda yapılan çalışmalar ve elde edilen derecelerden dolayı sporcuları ve antrenörlerini tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, şunları kaydetti: “Mutlu Yüzler Projesi ile yapılan çalışmalar bizleri oldukça memnun ediyor. Bu tür projelerde yapılan çalışmalara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak desteklerimizi veriyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından bu yıl başlatılan GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları ile çalışmalarımızı daha da artırıyoruz. Buradan projede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sporcularımızı da başarılarının devamını diliyorum.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı