MÜSİAD ŞUBE BAŞKANI OLGUNHARPUTLU

MÜSİAD  ŞUBE  BAŞKANI  OLGUNHARPUTLU

‘HASBİHAL' TOPLANTISINDA MÜSİAD HİZMETLERİNİ ANLATTI

Kısa adı Müsiad olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği  Kayseri Şubesice  tertiplenen  Hasbihal Toplantısı Ak Parti Milletvekili Adayı Halil Ergen, Şair Recep Çalkaner ve üyelerin katılımıyla Kayseri Evinde gerçekleşti. Toplantıda  konuşan  Müsiad  Kayseri  Şube Başkanı  Nedim Olgunharputlu  Derneğin faaliyetleri, planları, hedefleri hakkında da bilgi vererek ülke ve şehir gündemini değerlendirdi…

Toplantıda konuşan Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu; MÜSİAD'ın kuruluşundan bu güne 25 yıl geçtiğini ve hizmetlerinin aralıksız artarak devam edeceğini söyledi.  Olgunharputlu; Derneğin faaliyetleri, planları, hedefleri hakkında da bilgi vererek ülke ve şehir gündemini değerlendirdi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Halil Ergen; kurulması ile birlikte halkın büyük teveccüh gösterdiği Ak Partiyi korumak ve daha büyük hedefler için çalışacaklarını ifade etti. Konuşmasının ardından üyelerin sorunlarını dinleyen Ergen; Şehrimizin odaları, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasının iş birliği ve desteğiyle sorunların tespit edileceği ve milletvekilleri olarak da çözüm için çalışacaklarını ifade etti. Ergen Kayseri'nin ülke ve dünyada markalaşan katma değerli ürünler üretmesi gerektiğini de vurguladı.

Aslan Gayserilim adıyla bilinen şair ünlü söz ustası Recep Çalkaner ise sohbeti ve kendisine özgü çekici üslubuyla anlatımları ile üyeleri güldürürken düşündürdü.

Sıcak sohbetlerin yapıldığı Kayseri, Türkiye ve Dünya gündemlerinin görüşüldüğü sohbet toplantısı yapılan ikramlar ile sona erdi.



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor