MÜSİAD´DA BAYRAMLAŞMA

MÜSİAD´DA BAYRAMLAŞMA

MÜSİAD KAYSERİ ŞUBESİ YENİ HİZMET BİNASINDA BAYRAMLAŞMA YAPILDI

Müsiad Kayseri Şubesi üyeleri kurban bayramının 2. günü bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramlaşma törenine Ak Parti Milletvekili Taner Yıldız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ta katıldı.

Kurban bayramı dolayısıyla dernek merkezinde bir araya gelen müsiad üyeleri toplu halde bayramlaştı. Törene Ak Parti Milletvekili Taner Yıldız,Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, MÜSİAD şube başkanı Mehmet Kütahneci ve MÜSİAD üyeleri katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Kütahneci, islam aleminin bayramını tebrik ederek, ?bayram vesilesi ülkemiz ve iş dünyasının gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum? dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, bir bayrama daha erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ?kayserimizin kurallara uyan, kendilerine hizmet edenlere sıkıntı oluşturmayan yaklaşımıyla birlikte idrak ediyoruz? diye konuştu.

Ak Parti Milletvekili Taner Yıldız´da, kurban bayramları Allah´a yakınlaşmanın vesile olmasını temenni etti. Müsiad´ın yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü. Kurban bayramları adı üzerinde kurbiyetle beraber cenabı Allaha daha fazla yakınlaşma nın vesilesi olur. Müsiad ailesine yeni binalarının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Müsiad her zamanki üretken yapısıyla gerek ekonomi gerek siyasi gerek sosyal değerlendirmeleriyle beraber önceki il binamıza sığmaz olmuştu yeni binasıyla birlikte daha iyi hizmetlere imza atacağına inanıyorum.yeni binanızın daha verimli kullanılacağına inanıyorum diyen Yıldız tüm Kayseri halkının bayramını kutladı.

Konuşmaların ardından MÜSİAD üyeleri toplu halde bayramlaştı.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da