MÜSİAD ŞUBE BAŞKANI OLGUNHARPUTLU:

MÜSİAD ŞUBE BAŞKANI OLGUNHARPUTLU:

?DEMOKRASİ HERKESE LAZIM!?

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Kayseri Şubesince 15 Temmuz Darbe Girişimi´nin yıldönümü vesilesiyle gerçekleştirilen  kahvaltılı basın toplantısında konuşan Şube Başkanı  Nedim  Olgunharputlu Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği´nin  15 Temmuz darbe kalkışmasının yıldönümünde, tüm dünyada, 15 Temmuz şehitlerini anarak  ve milletin zaferini kutlayacaklarını  duyurarak ?Demokrasi herkese  lazım?  dedi?

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Kayseri Şubesince 15 Temmuz Darbe Girişimi´nin yıldönümü vesilesiyle gerçekleştirilen  kahvaltılı basın toplantısına Şube  Başkanı Nedim Olgunharputlu ve Yönetim Kurulu üyeleri iştirak ettiler?

Toplantıda  konuşan Şube  Başkanı Nedim Olgunharputlu ?Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, 15 Temmuz darbe kalkışmasının yıldönümünde, tüm dünyada, 15 Temmuz şehitlerini anacak ve milletin zaferini kutlayacak. Yurt içinde 86, yurt dışında 68 ülkede 181 noktada şube ve temsilciliği bulunan MÜSİAD, seçilmiş hükümetleri devirmeye yönelik darbelerin tarih boyunca birçok ülkeye zarar verdiğini, 15 Temmuz´da kazanılan millet zaferinin tüm dünyaya örnek olması gerektiğini vurguladı?

Olgunharputlu sözlerinin devamında ?Darbeler, tarihin kara lekeleridir ve bizler bunların canlı şahitleriyiz. Demokrasi tüm insanlığa gerekiyor, iktidarların asıl sahibi vesayetçi zihniyetleri değil milletlerdir. Dünya, Türkiye´nin 15 Temmuz 2016 gecesi yaşadıklarını yargılamaya değil anlamaya çalışmalı. Demokrasi isteyen herkesin, tarihinde birçok darbe yaşamış bir ülkenin vatandaşlarının kendi iradesini ortaya koyarak kazandığı zaferi alkışlaması ve saygı duyması gerekiyor? değerlendirmesinde  bulunduktan sonra  ?Biz MÜSİAD olarak, yani Türkiye´nin en yaygın iş örgütü ve ülkesini seven işadamları olarak, milletimizin tarafındayız; demokrasimizi savunmaya devam edeceğiz. Demokrasimiz için hain terör örgütlerinin karşısında hayatını kaybeden hiçbir canımızı unutmayacağız. Sadece 15 Temmuz´da değil nefes aldığımız süre boyunca şehitlerimizi anmaya, onların önünde saygıyla eğilmeye devam edeceğiz. Dünya bilmelidir ki, 15 Temmuz; yaşlı, genç, çocuk demeden bir milletin kazandığı demokrasi zaferidir. Bu zafer dünyaya örnek olmalıdır.? İfadesini kullandı?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı