MÜJDE HAFTA SONU SICAKLIK ARTACAK

MÜJDE  HAFTA  SONU  SICAKLIK ARTACAK

ÖZKIR CUMA'DAN SONRA MEVSİM NORMALLERİNE DÖNECEĞİZ”

Nisan ayının sonları geldi  fakat  havalar bir türlü ısınmadı…  Mevsim normallerinin çok altında seyreden hava sıcaklıkları  vatandaşa soğuğu yeniden  hatırlatırken  Meteoroloji 7. Bölge Müdürü Ali Özkır'dan müjdeli haber geldi… Haber ekibimize  hafta sonuna kadar olan hava durumunu değerlendiren  Özkır  Cuma gününden itibaren  hava sıcaklıklarının  artarak mevsim normallerine ulaşacağını  duyurdu… Özkır  ancak  Çarşamba ve Perşembe günlerinin soğuk geçeceğini özellikle  zirai don olaylarına karşı  dikkatli ve tedbirli  olunmasını  istedi….

Nisan ayının sonları geldi  fakat  havalar bir türlü ısınmadı…  Mevsim normallerinin çok altında seyreden hava sıcaklıkları  vatandaşa soğuğu yeniden  hatırlatırken  Meteoroloji 7. Bölge Müdürü Ali Özkır'dan müjdeli haber geldi…   Meteoroloji 7.  Bölge Müdürü Ali Özkır  haber  ekibimize  yaptığı açıklamalarda 5 günlük hava tahmin raporlarını verdi.

Ali Özkır şöyle konuştu; Bölgemiz yağışlı ve soğuk bir havanın etkisi  altında…  Yağışlar yer yer devam ediyor. Kayseri ve Çevresinde 23 Nisan'da beklenen hava, karla karışık yağmurlu ve yüksek kesimler kar yağışlı ve en yüksek sıcaklığı 7 derece olacak.”

Özkır  sözlerinin devamında  nihayet müjdeli haberi de duyurdu  ve Hafta sonu hava sıcaklığı 19 derece olacak” dedi   ve ekledi  Soğuk havaların  Cuma günü ülkemizi terk etmesi bekleniyor. Bu arada hava sıcaklıkları hafta sonundan itibaren hissedilir derecede artarak 19 dereceye kadar çıkacak.”

Bölge Müdürü Özkır  sözlerinin sonunda  zirai faaliyetlerde bulunan kişileri de uyararak  önümüzdeki 3 gün  zirai don tehlikesinin  olduğunun altını çizip  Özellikle Cuma gecesi olmak üzere önümüzdeki 3 gece ve sabahın ilk saatlerinde zirai don riski var. Dolayısıyla zirai faaliyette bulunan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmalarını tavsiye ediyoruz.” Diye konuştu..



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”