MUHASEBECİLERDEN ÖZHASEKİ`YE ZİYARET

MUHASEBECİLERDEN ÖZHASEKİ`YE ZİYARET

Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası yönetim kurulu üyeleri, Muhasebeciler Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`yi ziyaret etti.

Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy, oda yönetimi ile birlikte yaptığı ziyarette, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`ye Muhasebeciler Haftası kokartı takarak çiçek takdim etti. 1-7 Mart tarihleri arasının Muhasebeciler Haftası olarak kutlandığını ve bu hafta içinde çeşitli sosyal ve sportif etkinlikler düzenlediklerini belirten Özsoy, Başkan Özhaseki`nin çalışmalarından övgüyle söz ederek, "Yapmış olduğunuz faaliyetler, aldığınız başarılardaki plaketlerle ortada aslında. Söylenecek fazla bir şey yok. Biz başarılarınızın artarak devamını diliyoruz" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise konuşmasında büyük yatırımları kamunun cebinden nasıl para çıkmadan yaptıklarını anlatarak "Bize devletin verdiği para, İller Bankası ve Maliye`den toplam 150 milyon lira civarında. Bununla maaşları dağıtacağız, hizmetleri yapacağız, yatırım yapılabilirse onu yapacağız. Ancak cari giderler harcandığında geride bir şey kalmıyor. Ama bizim her sene bütçemiz 600 milyon lirayı buluyor. Kayseri zekasıyla bütün işler çözülüyor. Örneğin biz Terminali, Stadyumu kamunun cebinden para çıkmadan yaptırdık. Kongre merkezi, yüzme havuzları yaptırdık para harcamadık. Yamula Barajı aynı şekilde. Nasıl oluyor bu? Bir organizasyon yapıyoruz ve bu hizmetleri kamuyu borçlandırmadan Kayseri`ye kazandırıyoruz" diye konuştu.
Konuşmasında değişime ayak uydurulması ve çağın ruhunun okunması gerektiğini de belirten Başkan Mehmet Özhaseki, aksi takdirde şehrin büyüyemeyeceğini söyledi. Kapalı Çarşı örneğini veren Özhaseki, "Kapalı Çarşı eskiden Kayseri ticaretinin can damarıydı. Şimdi ticaretin binde birini bile oluşturmuyor. Demek ki orada da bir yenilik gerekiyor. Eskiden köylerden işçi göçü, merkezden iş adamı göçü veriyorduk. 90`lardan, 2000`lerden sonra herkes Kayseri`de aradığını bulunca gitmemeye başladı. Erciyes, Harikalar Diyarı, sinemalar, spor salonları olmasa emin olun kendi çocuklarımızı bile Kayseri`de tutamayız" dedi.



Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret