MUHASEBE BİLMEYEN YÖNETİCİ BAŞARILI OLAMAZ

MUHASEBE BİLMEYEN YÖNETİCİ BAŞARILI OLAMAZ

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, Muhasebeciler Günü nedeniyle AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ve AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu’yla Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziya

İyi bir yöneticinin işini iyi bilmesinin yanında hesabı, kitabı ve muhasebeyi de bilmesinin gerektiğini vurgulayan Mustafa Çelik,” Yöneticinin hesabı düzgün, muhasebesi açık ve denetlenebilir olmalıdır. Muhasebesi düzgün olmayan bir yerden başarı beklenemez. Biz de bu gerçekten hareketle Kocasinan Belediyesi’nin yönetiminde 4 meslektaşınızla birlikte çalışacağız” dedi. Sivil toplum örgütlerinin toplumun canlı organları olduğunu belirten Mustafa Palancıoğlu da,” Biz, yönetim ve kalkınmada sivil toplum kuruluşlarının daha aktif rol almasını istiyoruz” diye konuştu.

Ardından Metalsan genel kurulunda bir konuşma yapan Mustafa Çelik, Bekir Başkandan el aldıklarını hatırlatarak,” Bekir Başkanım bize el verdi. Biz de O’nun geleneksel hale getirdiği, önem verdiği esnaf sitelerini daha da geliştireceğiz, esnafa daha çok katkı sağlayacak hale getireceğiz. Esnaf sitelerinin sosyal donatılarını ve imkanlarını daha da artıracağız” müjdesini verdi.

İl Kadın Kolları’nın düzenlediği seçim şöleninde de katılarak hanımların desteğinin kendilerine güç verdiğini vurgulayan Mustafa Çelik,” Çalışmalara başladığımız günden beri katıldığımız bütün proğramlarda halkımızın desteği ve teveccühü artarak devam ediyor. Bizi en çok sevindiren de hanım kardeşlerimizin desteğidir. Kocasinan Belediyesi’nde 4 olan bayan meclis üyesi sayısını yeni dönem de 7’ye çıkardık. Bundan sonra Kocasinan’da hanımlarımızın sesi daha gür çıkacak. Kadın Gelişim Merkezleri kuracak hanımlarımıza çok güzel hizmetler sunacağız. Desteklerinizin devam etmesini bekliyoruz” dedi.

Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yle birlikte Gömeç’te vatandaşlarla buluşan Mustafa Çelik, yapacağı projelerini anlattı, 30 Mart seçimlerinde destek istedi. Başkan Özhaseki de 30 Mart seçimlerinin hem milat hem de mizan olduğuna dikkat çekerek,” Bize bir emanet verdiniz, bu emanete layıkıyla hizmet ettik. Seçim gününde bunun hesabını soracaksınız. Bunun için mizandır. Göreve iyi insanlar gelirse işler iyiye gidiyor, yoksa kötüye gidiyor. 22 Martta Başbakanımız geliyor, mitinge gelin, bizi yalnız bırakmayın. Referandum gibi görünen bu seçimde bizi destekleyin” şeklinde konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı