MÜFTERİ VE YALANCININ DA ALLAH BELASINI VERSİN.

MÜFTERİ VE YALANCININ DA ALLAH BELASINI VERSİN.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile ilgili yolsuzluk iddialarını yinelemesi üzerine Kayseri Büyükşehir Belediyesi bir açıklama yaptı. Açıklamada, ''Kul hakkı yiyenin Allah belasını versin ama iftira ve ya

Eski Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlarından Niyazi Bahçecioğlu'nun vefatı nedeniyle Kayseri'ye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile ilgili yolsuzluk iddialarını yinelemesi üzerine, Büyükşehir Belediyesi'nden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Büyükşehir Belediyesi ile ilgili yine bildik suçlamalarda bulunduğu ifade edilerek, ''Yaklaşık 3 yıldır Kayseri ile ilgili yalan ve iftiralar zincirini adeta bir temcit pilavı gibi tekrar tekrar yemekten usanmayan ve kamuoyunda bilgi kirliliği oluşturarak siyasette yol almayı bir üslup olarak belirleyen Kılıçdaroğlu, bir kez daha, 'Pes doğrusu' dedirtti'' ifadelerine yer verildi.
Açıklamada, "bugüne kadar görülmüş olan yargı süreçlerinde defalarca haklılığı ortaya çıkan, hiçbir şekilde asla ve kat'a yolsuzluğa bulaşılmadığı yargı kararlarıyla kesinleşen Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve çalışanlarına yönelik aynı yalan ve iftiraların Kılıçdaroğlu tarafından sürekli olarak dile getiriliyor olmasının ancak 'akıl tutulması' ve 'algı idaresi' şeklinde yorumlanabileceği" belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
''Kılıçdaroğlu, bu yalan ve iftiralarından dolayı ödemiş olduğu tazminatlardan ve vatandaşa dağıtılan sucuk partilerinden sonra öfkesine hakim olamamakta ve aynı şarampole yuvarlanmakta ısrar etmektedir. Girdikleri bu çıkmaz yolda haklı olduklarını ispat edecek hiçbir yargı kararı ortaya koyamayan ve sonuçlanan yargı kararlarıyla 'müfterilik' gibi küçültücü bir duruma düşen Kılıçdaroğlu ve akıl hocaları, aynı nakaratı tekrar ederek kamuoyu algısını yönetmeye ve böylece vaziyeti kurtarmaya soyunuyor. Hiç boşuna yorulmasınlar. 'Cambaza bak' yöntemine başvurarak milletimizin zekasını ve sağduyusunu küçük görmekle hiçbir yere varamamışlar ve varamayacaklardır. Kılıçdaroğlu bilsin ki son açıklamaları da yargıya taşınacaktır. Kazanılan tazminatlarla yapılan sucuk ikramından son derece memnun olan vatandaşlarımıza, Kılıçdaroğlu'nun bu yönüyle bir faydası dokunmaktadır.''
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, "Kim kul hakkı yiyorsa CHP olarak karşısında duracağız" dediği hatırlatılan açıklamada, ''Evet kul hakkı yiyenin Allah belasını versin ama iftira ve yalanlarla kul hakkına girenlerin de Allah belasını versin. Haydi siz de buna, 'Amin' deyin. Kılıçdaroğlu, olmadık iftira, itham, yalan ve söylemlerle iki yılı aşkın süredir Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin ve diğer bazı belediye çalışanlarının hakkını yemektedir. Adaletin tescil ettiği bu hakkı teslim edip özür dilemek varken iftiraları ve ithamları sürdürmek acziyet göstergesidir. Kılıçdaroğlu önce kendileri kul hakkı yemekten vazgeçmeli ve diline doladığı bu sözün gereğini yerine getirmelidir. Hatırlanacağı üzere, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile ilgili yürütülen bütün yargı süreçlerinde, Kılıçdaroğlu'nun iddialarının gerçeği yansıtmadığı tespit edilmişti. Yüce Türk adaleti tarafından Kılıçdaroğlu'nun, 'Yeniden açtırdık' dediği konuda iki kez takipsizlik kararı verilmiş ve bu karar o günlerde kamuoyu ile paylaşılmıştı. Kılıçdaroğlu ve CHP milletvekilleri hakkında yaklaşık 20 adet tazminat davası açılmış ve bunlardan sonuçlanan 9'unda tazminat ödemeye mahkum edilmişlerdi. Bundan dolayı yaklaşık 150 bin lirayı da mahkemelere yatırmışlardı. Ayrıca diğer davalar görülmeye devam edilmektedir. Bunun dışında Kayseri Büyükşehir Belediyesi hakkında Kılıçdaroğlu'nun iddia ettiği gibi yürütülmekte olan herhangi bir dava bulunmamaktadır'' ifadeleri kullanıldı.

 



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı