MUAYTHAİ’DE KAYSERİ’YE RÜZGÂRI

MUAYTHAİ’DE KAYSERİ’YE RÜZGÂRI

KAYSERİ’DEN İKİ DÜNYA İKİNCİLİĞİ

5-12 Aralık tarihleri arasında Tayland'ta 98 ülkenin katılımıyla düzenlenen ve uzak doğu sporları konusunda dünyanın gözünün çevrildiği Muaythai Dünya Şampiyonası’nda ilimiz sporcularının milli forma altında gösterdikleri başarılar göğüsleri bir kez daha kabarttı. Milli takım takım halinde dünya 3.sü olan takımda Kayserili iki sporcu ise dünya ikincisi olarak önemli bir başarıya imza attı.

Muaythai sporunda ilimizden yetişerek önemli başarılara imza atan sporcular antrenörleri eşliğinde gittikleri dünya şampiyonasından yine başarılı sonuçlar elde ederek ülkemize döndüler.

7 kıtadan 11 ülkeden, 14 sporcuyla yarışan ülkemiz sporcuları, yarışmaları aldıkları başarılı sonuçlar ve madalyalarla ülkeler sıralamasında 3. olarak tamamladılar. Milli takım da yer alan ve başarılı sonuçlara imza atan isimlerden ilimiz sporcularında Sercan Koç ve Ezgi Keleş ise rakiplerini tek tek ize getirerek dünya ikincisi oldular.

Milli takım kafilesinde yer alan Milli Takımlar Sportif Direktörü Göksel Cingöz ve Milli Takım Antrenörü Talip Şenolmuş, ilimizi temsilen burada yer almışlar ve başarılı sonuçlara imza atılmasında büyük mücadele sergilediler. Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Kayseri İl Temsilcisi Fatih Kaan Ulu; “Milli Takımlar Sportif Direktörü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Göksel Cingöz gözetiminde başarılı olan sporcularımız Sercan Koç ve Ezgi Keleş’i kutluyorum. İki dünya ikinciliği şehrimize hayırlı olsun. Bu şampiyona geride kaldı ve artık Şubat ayında ülkemizde yapılacak olan Avrupa Muaythai Şampiyonası’na odaklandık. Çalışıyoruz, şehrimize Avrupa Şampiyonluğu getireceğiz” dedi.  (Mustafa Gürbüz)



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti