MTTB MELİKGAZİ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

MTTB MELİKGAZİ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri Enes Dağdoğan, Enes Burhan, İsa Karaşın ile Ulvi Bayram Yönetim Kurulu Üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a makamında nezaket ziy

Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Polat 4-5 Mayıs tarihlerinde yapılan Genel Kurul sonrası yeni oluşan Yönetim Kurulu olarak nezaket ziyaretinde bulunmak istediklerini belirterek, Kayserinin belediyelerinin çalışmaları ile oluşan planlı ve modern gelişiminin, Kayseri’nin her kesimin çalışmalarına olumlu yansıdığını söylediler.
Eğitime ve Öğretime dolayısı ile geleceğe yatırım yaptığından dolayı Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç‘a öncelikle teşekkür ettiklerini çünkü eğitim ile geleceğin sahiplenebileceğini ve korunabileceğini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Polat ”Melikgazi Belediyesi Mesleki Oda ve Derneklerin görüşlerine, fikir ve projelerine büyük önem veriyor. Her zaman dayanışma ve işbirliği içerisindeler. Bundan önce olduğun gibi bundan sonra da yapacağımız işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz çalışmalar şehrimize hizmet olarak yansıyacaktır ”dedi.
Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şubesi ile işbirliği içerisinde birçok çalışmayı gerçekleştirebileceklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç “ Yeni oluşan yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Kamu Kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, meslek oda ve dernekleri ile iş birliğini ve uyum içerisinde çalışmayı her zaman önemsedik ve bu yönde de gayret gösterdik. Vatandaşlarımızın menfaatine olabilecek her türlü çalışmayı yasal ölçüler çerçevesinde destekliyoruz. Bundan sonrada bu yöndeki çalışmalarımız artarak devam edecektir” dedi.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da