MORAL BULDUK

MORAL BULDUK

KAYSERİSPOR 3-2 MANİSA FK

ZTK 5.Tur ilk maçında Kayserispor, sahasında 2.Lig Beyaz Grup lideri Manisa Futbol Kulübü’nü konuk etti. İlk yarısını 1-0 önde tamamlayan Kayserispor, son düdük ile birlikte sahadan 3-2 galip ayrılarak rövanş maçı öncesi avantaj sağladı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında İstikbal Mobilya Kayserispor, sahasında Manisa Futbol Kulübü’nü misafir etti. Müsabakanın ilk 45 dakikası ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona ererken, son düdük ile birlikte Kayserispor, Manisa’yı 3-2 mağlup etti.

Kadir Has Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya Manisa’nın vuruşu ile başlandı. 8. dakikada Onur pasını verdi. Erhan soldan içeri girer girmez şutunu attı. Kaleci İsmail, direk dibine uzanarak topu kornere çeldi. 12. dakikada ceza alanı dışından Artem Kravets şutunu attı. Kaleci Yusuf, soluna doğru gelen topun hakimi oldu. 19. dakikada Aksel Aktaş, kaleyi karşıdan gören bir noktadan şutunu attı. Kaleci Yusuf soluna uzanarak topa sahip oldu. 22. dakikada Ziya Alkurt, soldan köşe atışı kullandı. Defanstan seken topu alan Aksel, solundaki Ziya’ya pasını verdi. Ziya ikinci kez ortasını yaptı. Ön direkte Mert Kula kafayı vurdu ve topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. İlk yarıda Kayserispor’da Nurettin Korkmaz sakatlanarak oyundan çıktı. Korkmaz’ın çapraz bağlarının koptuğu ve uzun bir süre formadan uzak kalacağı duyuruldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısına başlayan Kayserispor oldu. Kayserispor ikinci yarıda daha istekli oyun sergiledi. 50.Dakikada ilk golün asistini yapan Ziya Alkurt bu kez takımının ikinci golüne imza atan isim oldu ve Kayserispor bu dakikada 2-0’lık üstünlüğü sağladı. Dakikalar 51’i gösterdiğinde ise ilk golde olduğu gibi Ziya yine gol asisti yaparak bu kez topu Artem Kravets’e verdi. Penaltı noktasında topla buluşan Kravets golü kaydetti ve Kayserispor 3-0’lık skoru yakaladı. 66.dakikada Manisa penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Dilaver topu filelerle buluşturdu ve skoru 3-1’e taşıdı. 75.dakikada ise bu kez gelişen atak sonrasında Manisa’da Zahit, ceza sahası içinde topla buluştu ve düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. Bu gol aynı zamanda maçında skorunu tayin etti ve Kayserispor sahasında Manisa Futbol Kulübü’nü 3-2 yenmeyi başardı.

Kayserispor, Manisa Futbol Kulübü ile rövanş maçında 19 Aralık Perşembe günü deplasmanda saat 13.00’de karşılaşacak.

HABER: ŞEVKET TEKİN



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev