MODERN SEMT PAZARLARINDA ALIŞ-VERİŞ KEYİF OLACAK

MODERN SEMT PAZARLARINDA ALIŞ-VERİŞ KEYİF OLACAK

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden, yönetim kurulu ve meclis üyesi adaylarıyla gittiği İstasyon Semt Pazarı’nda esnaf ve vatandaş tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Modern Semt Pazarı uygulamalarına ne zaman başlanacağını soran esnafa Mustafa Çelik,“ Sözünü verdiğimiz her hizmetin; projesini, yerini ve finansmanını hazırladık. Şehrimizin kültürel ve tarihi dokusuna uygun olacak modern semt pazarları, yılın 365 günü açık olacak, yazın sıcaktan kışın da soğuktan koruyacak. Alış-veriş yapanlar şehrin otantik havasını hissederken, kafeteryaları ve pek çok sosyal donatılarıyla modern semt pazarından alış-veriş yapmanın keyfini yaşayacak. Anneler için çocuklarını bırakabilecekleri güvenli oyun parklarıyla Kadın Emeği Çarşısı da bulunacak” şeklinde müjde verdi.

 

Yavuzlar ve Gazi Osman’da gecekonduların kaldırılmasını isteyen bir hanıma kentsel dönüşüm projesini anlatan Mustafa Çelik,”3 bölgede kentsel dönüşüm planlıyoruz. Önce; Yavuzlar, Gazi Osman, Yunus Emre, Ahi Evran, Sancaktepe, Boztepe, Argıncık ve Yeşil Mahalle’de başlayacağız. Kentsel dönüşüm yaptığımız yerlerde; mahalle evleri, kadın gelişim merkezleri, spor salonları, park ve bahçe gibi bütün sosyal donatılar olacak. Vatandaşın, müteahhidin ve kamunun menfaatlerini gözeterek kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz” şeklinde bilgiler verdi.

 

AK Parti’nin 3 dönem kuralını kaldırmasını isteyen yaşlı bir vatandaş Mustafa Çelik’e şunları söyledi,”40 yıl yol arkadaşlığı yapan insanlara 3 dönem seçilsin diye oy vermedik. Allah, Recep Tayyip Erdoğan’ı dünyaya örnek, hasta ve fakirlere yardım eden bir Başbakan yaptı. Hizmete devam etsin istiyoruz.”

 

Ardından mahalle esnaflarını da ziyaret eden Mustafa Çelik, bir ailenin, “Projelerinizi televizyondan izledik, çok beğendik. İnşallah başkan seçilirsiniz. Belediyemizin ve Bekir Yıldız Başkanımızın yaptığı hizmetlerden çok memnunuz. Seçildiğinizde başarılı işlere imza atacağınıza inanıyoruz” dilekleriyle moral buldu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı