MİLLİ TÜRK TALEBE BİRLİĞİ TEŞEKKÜR İÇİN MELİKGAZİ`DE

MİLLİ TÜRK TALEBE BİRLİĞİ TEŞEKKÜR İÇİN MELİKGAZİ`DE

Kadirhas Anadolu Lisesi Müdürü Şemun Akman, Müdür Yardımcısı Osman Malkoçoğlu ve 12. Sınıf öğrencileri Rumeyra Aktaş, Büşra Aktaş ile Furkan Köse Başkan Memduh Büyükkılıç `a, Eğitim alanında örnek çalışmalar sergileyen Melikgazi Belediyesinin göstermiş ol

Kadirhas Anadolu Lisesi idarecileri ile öğrencileri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ’a bir buket çiçek vererek okullarına yapılan çevre düzenleme, açık alan spor alanı ile özellikle kapalı spor salonu için teşekkür ettiler.
Melikgazi İlçe sınırları içerisinde özel ve kamu kurumlarına ait olmak üzere 18 anaokulu, 79 İlköğretim, 64 orta öğretim ve 55 lise okulun yer aldığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Yaz tatili süresince okullarda spor ve basketbol sahası, okul içi tadilat ile tüm okullarda bahçe ve çevre düzenleme çalışması yaptık. 5 ayrı okulda okul iç ve dış cephe boyası, WC onarımı ve yineleme, bahçe açık alanda asfaltlama yaptık. Kadirhas Anadolu Lisesinde de kapalı spor salonu inşa ederek sadece okula değil çevre okul ve bölge gençlerin hizmetine sunduk. Eğitime ve öğretime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. “ dedi.
Yeni oluşan Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte Belediye Başkanı Memduh Büyükıklıç’ı makamında ziyaret den Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şube Başkanı Mehmet Fatih Elkan, yönetim kurulu üyeleri Abdulmecit Bekir, Osman Karacan, Ertuğrul Çoşkun, Alper Soyaçıkgöz ise nezaket ziyareti ile tanışma ve birlikte yapılabilinecek ortak etkinlikler hakkında bilgi alış verişinde bulunduklarını kaydetti.
Eğitime ve Öğretime yapılan hizmet ve yatırımların aslında geleceğe yapılan yatırım olduğunu ve belediye olarak eğitim kurumlarına yatırım ve hizmetlerin artırılarak devam edeceğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Kadirhas Anadolu Lilesi ile Milli Türk talebi birliğinin anlamı ziyaretlerinden son derece mutlu olduklarını sözlerine ekledi.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti